Zaradne k🤬y w czasie okresu wkładają sobie bardzo głęboko tamponisko. Nie tampon tylko k🤬a tamponisko. Ma to zatrzymywać krwawienie i umożliwiać dalsze k🤬ienie.
Dz🤬ka mądra być nie może a do tego często nie wie który dziś dzień bo taka jest naćpana (a jak dinduska to tym bardziej), dlatego może o tym blokerze krwi zapomnieć. Wówczas z c🤬y jebie jak z trumny.
Kolega mi mówił jak coś, dlatego wiem.
Dz🤬ka mądra być nie może a do tego często nie wie który dziś dzień bo taka jest naćpana (a jak dinduska to tym bardziej), dlatego może o tym blokerze krwi zapomnieć. Wówczas z c🤬y jebie jak z trumny.
Kolega mi mówił jak coś, dlatego wiem.
@up
Mamy eksperta
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mamy eksperta

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

one są obrzydliwe
opowiadał że nigdy nigdzie takiego smrodu nie czół
no
no

Kaszpirowski napisał/a:
one są obrzydliwe
no
Czół bo czoło?

Czół

up rudy dostałem wiadomość że mają ci dać bana ?
coś długo to trwa
coś długo to trwa
Jestem Księdzem (więc uklęknij gdy czytasz ten post) i zaprawdę powiadam wam, że ten smród ze sromu to kara Boska za uprawianie nierządu. Tak palona siarka diabła cuchnie, jak z czeluści piekła, które ich czeka...
@maki1981 siarka pachnie fajnie, śmierdzące cipsko nie. Try again.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Kaszpirowski napisał/a:
up rudy dostałem wiadomość że mają ci dać bana ?
coś długo to trwa
Napij się herbaty

@krzyks pa! dalej się spinasz jak ktoś cię nazwie rudzielcem...jak c🤬j jesteś yudy
ale bez spiny, nie naśmiewam się z rudych bo to jak bycie kaleką, przynajmniej takie mam wrażenie po tym jak poznałem rudzielca, ale taki był k🤬a zardzewiał, że ja p🤬le i ogólnie to piwo dla niego bo wie że jest rudy i nie to że ma dystans tylko k🤬a on wie, że ma przej🤬e w życiu...chociaż c🤬jowe i tak ma życie. no nic krzyks, powodzenia. pozdrawiam

Białego to smród by odrzucił już w odległości 5 metrów.