Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Twierdza Modlin na sprzedaż
konto usunięte • 2013-01-28, 11:02
W tym kraju sprzedaje się już wszystko. Słynna z II wojny światowej twierdza Modlin pójdzie pod młotek. Zamiast zmodernizować budynki i zrobić z twierdzy muzeum albo siedzibe wojska to k🤬a mendy sprzedajne chcą tam galerie zrobić. Jak ja k🤬a nienawidzę tego j🤬ego rządu i wszystkich jego struktur i ludzi .

Agencja Mienia Wojskowego szykuje się do sprzedaży Twierdzy Modlin. Przetarg najpewniej zostanie ogłoszony już w lutym. Na gruncie o łącznej powierzchni prawie 59 tys. mkw. mogą powstać m.in. obiekty handlowe i usługowe, ale także możliwe są funkcje rekreacyjne oraz mieszkaniowe.
Cena wywoławcza to 56 mln złotych. Wylicytowana cena podlega jednak 50 proc. bonifikacie z tytułu wpisania nieruchomości do rejestru zabytków.

Cała reszta wpisu tutaj:

biztok.pl/Chcesz-kupic-potezna-wojskowa-twierdze-Nie-ma-sprawy-a7025
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-28, 11:11 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Muscasa 2013-01-28, 11:30 2
@up wyraża więcej niż tysiąc słów ;D
Zgłoś
mrokussw 2013-01-28, 11:31
I dobrze bedzie hajs na nowe auta i podwyzki dla posłow
Zgłoś
dohc1 2013-01-28, 11:45 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
melow 2013-01-28, 11:58 4
Nie ma się co dziwić dlaczego nasz kraj pomału rozkupują zagraniczni inwestorzy skoro w rządzie mamy pedałów, agentów, murzynów którzy ledwo po polsku mówią bez wykształcenia. Nie rozumiem dlaczego te barany nawet jak nie umieją nic sami wymyślić to niech politykę i sposób zarządzania odgapią od krajów w których ona dobrze funkcjonuje !!!!
Zgłoś
rudikopf 2013-01-28, 12:09
@up
Dokładnie, Suty_dziobaka, dohc1, melow - macie absolutną rację, ja myśle, że zamiast coś dodawać to moje przemyślenia zastąpię tym oto linkiem:

youtu.be/_an_QfL-HJI
Zgłoś
miczel1 2013-01-28, 12:15
Zgłoś
dohc1 2013-01-28, 12:50 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 13:32 3
A kto ci zabrania kupić tę twierdzę i urządzić tam muzeum? Z drugiej strony ciekawi mnie, skoro tak płaczesz, jak często odwiedzasz inne muzea?
Zgłoś
dohc1 2013-01-28, 14:12 8
Zgłoś
161ZT650 2013-01-28, 14:14 5
To jest wpisane w rejestr zabytków a wiekszość z Was nie ma pojęcia z czym to się wiąże dla przyszłego właściciela.
Zgłoś
socjodrwal 2013-01-28, 14:21
161ZT650 napisał/a:

To jest wpisane w rejestr zabytków a wiekszość z Was nie ma pojęcia z czym to się wiąże dla przyszłego właściciela.

To może nas oświecisz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 15:20 2
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-01-28, 16:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem