Twierdza Srebrna Góra
Tajemnica kołyski Hitlera
Dla tych, którym przejadły się już standardowe, często nudnawe urbexy od nas forma przygodowo-powalona.
Hejtujcie śmiało, nie mamy ambicji konkurować z TR
[Moderatorze to nie jest materiał dokumentalny, a wręcz przeciwnie]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-10-19, 18:36
Człowiek się nie nadyma, stara się coś nakręcić z jajem, zachęcić do zwiedzania, a i tak usłyszy potem, że "myśli, że jest fajny, a gówno robi" Również pozdrawiam
konto usunięte
2014-10-19, 19:28
że mu lis do szyjii nie jebnął w tej norze -ale piwo dalem w ciemno
konto usunięte
2014-10-19, 20:08
hardcorowy materiał , to musi trafić na główną
Pamietam czasy jak tez bylem harcerzem i podobniej jak chlopaki śmigaliśmy z kumplami po jakichś róznych dziwnych miejscach gory, jaskinie, zamki, opuszczone domy naprawde duzo sie działo i generaknie zazdroszcze im takiego materialu:) piwko!!
wszystko spoko, gdyby nie ten montaż, który jest zbyt powolny, mało dynamiczny. pooglądajcie sobie Tube Riders, oni mają całkiem zajebisty montaż. eksplorujcie dalej i wrzucajcie! powodzenia
no chyba musza sie gdzies i jakos nauczyc, jak zrobic dobry montaz, nakrecic dobry odcinek itd itd. metoda prob i bledow naucza sie sami, doczytaja na googlach i beda spoko odcinki, taka mam nadzieje. Czlowieku nie od razu Rzym zbudowano...
Mnie tam ubawiło, macie fajną zajawkę. Więcej takich materiałów.
Dobry materiał Panowie, ogląda się was zdecydowanie lepiej niż Tube Raiders, serio.
Gratuluję i życzę więcej ciekawych eksploracji
Pozdro!
konto usunięte
2014-10-20, 4:51
Pan Kazimierz liceum nie ukończył a już jest ornitologiem z zawodu
ciekawe
konto usunięte
2014-10-20, 11:46
Ornitologiem został z zamiłowania. Po prostu lubi ptaszki.