Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:45
Cześć. Jakiś czas temu dosyć dobrze przyjął się mój temat o forcie XI w Toruniu, o tutaj sadol.pl/twierdza-torun-fort-xi-vt207924.htm2248356 . Obiecałem wrzucić więcej fot z opisami, co też chciałbym uczynić. Polecam zapoznać się z tamtym tematem, tymczasem lecimy z kolejnymi fotkami. Dobrze, że każdy dłuższy temat się zwija, bo mam problem z wklejaniem fot w osobnym poście. Zapraszam do podróży 70 lat wstecz.

Oto inne notatki prosto ze ścian karceru:

„Anglia na zawsze”

„Eric Turner więzień wojny..”

„10 dni za pieprzenie wszystkiego”

„Pieprzyć to”

[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-07-30, 18:06 ]
- w pierwszym poście, oprócz opisu dać 3, maksimum 5 zdjęć i klipów razem wziętych, z dopiskiem 'reszta w komentarzach'

sadol.pl/sadzeszczyn-jak-poprawnie-zakladac-tematy-vt55762.htm445631
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WzajemniE 2013-07-30, 16:10 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:31
Byłem tam, czasami organizowano w tym miejscu strzelanki ASG, nie wiam jak teraz. Na żywca ciekawiej bo można zobaczyć ile tam pomieszczeń i ten kurewsko ciemny duży tunel(skojażenia zboczuszki) z wieloma pomieszczeniami. Podobno są tam jakieś rozwidlenia których niestety nie miałem za bardzo czasu by je zwiedzać bo musiałem spieprzać przed ostrzałem :<. Daj wincyj ze środka jakby co.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:36 1
żałuje że rozwinałem...ide po plaster na palce od scrlowania! jestes dumny z tego?! żyj teraz ze świadomością że cierpie!
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 16:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 17:02 2
naciskasz na środkowy przycisk myszy i jedziesz myszką w dół, chyba że wasze mysze z lat 90 nie mają takiej opcji
Zgłoś
poiman 2013-07-30, 17:24 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 18:34 1
Uf, jak zobaczyłem pierwszy napis to pomyśłłem, że pijane angielskie bydło upiększyło ścianę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-30, 21:21
musze sie wtracic w tlumaczenie ,, 10 dni za pieprzenie wszystkiego,,. Okreslenie ,,fuck all ,, w tym przypadku, nie oznacza pieprzenia wszystkiego ale za nic,nic,itp. powiedzenie -He is doing fuck all- znaczy ze nie robi nic, badz jak kto woli, po naszemu gowno robi. Dzieki
Zgłoś
konrad2 2013-07-31, 9:22
[media]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/01/f2fa342be3e11a1a2db80be862084b32_original.gif?1358028464[/media]
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-31, 9:45
super ! można by było to wrzucić gdzieś brytolom na fora z tym tematem na pewno by się też tym zainsteresowali.
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-07-31, 18:45 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem