Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
35i 2022-12-16, 13:16 7
ErwinR napisał/a:

Nie tak, te chamstwo i bydlo w wiekszych miastach robia ci wielcy miastowi ktorzy nie dalej jak 10 lat wczesniej nap🤬lali gnój z kupki na kupke widlami w rodzinnej "posiadlosci"

Jeszcze do tego dochodzi to, że w wielkim mieście czują się anonimowi, a w rodzinnej wiosce czy miasteczku natychmiast by każdy wiedział, co odj🤬. Stąd tylu pedałów w Warszawie, nad czym boleje.
Zgłoś
sothis 2022-12-16, 14:07 5
35i napisał/a:

Jeszcze do tego dochodzi to, że w wielkim mieście czują się anonimowi, a w rodzinnej wiosce czy miasteczku natychmiast by każdy wiedział, co odj🤬. Stąd tylu pedałów w Warszawie, nad czym boleje.

Kolega narzekał, że 30 lat temu chodzili z ziomkami pobawić się w bicie pedziów, brali rurki mosiężne czy tam miedziane, ciężkie w każdym razie i lapali takich i przeprowadzali kurację. Teraz mu smutno, bo to dobre czasy były i fajnie można było się wyszaleć. No myślę, że nie dla każdego były równie fajne

Ale do rzeczy - w wawie jest tyle ścierwa, sk🤬ysynów i bydła, a Ciebie najbardziej jakieś zaburzone mniejszości bolą?
No bo mnie np dużo bardziej triggerują kolejki do lekarzy oraz cała reszta funkcjonowania eeeee xD infrastruktury XD państwowej.

No serio - problemy z sercem, Kardiolog na nfz za 2 lata xD

A każdy ciągle o pedałach, lewych, prawych i k🤬a że Kaczyński pierdnął.
Zgłoś
Acik 2022-12-16, 14:15 1
"A to k🤬a nie taksówka jest"
No na restaurację mi to też nie wygląda a frytki żre
Zgłoś
Siriuz 2022-12-16, 14:26 8
Igorek95 napisał/a:

Też to zauważyłem już kiedyś, ludzie z większego miasta to w dużej większości zakompleksione k🤬y z chowu klatkowego i dziwaki, gdy właśnie w mniejszych miastach doświadczysz jakiejś kultury i uprzejmości, między ludźmi jak i na drodze.

Jako rodowity Warszawiak - potwierdzam - miasta to skupiska nieporadnych życiowo imbecyli, którzy mają o wszystko, do wszystkich pretensje. Może kiedyś było inaczej.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
35i 2022-12-16, 15:05 2
sothis napisał/a:

Kolega narzekał, że 30 lat temu chodzili z ziomkami pobawić się w bicie pedziów, brali rurki mosiężne czy tam miedziane, ciężkie w każdym razie i lapali takich i przeprowadzali kurację. Teraz mu smutno, bo to dobre czasy były i fajnie można było się wyszaleć. No myślę, że nie dla każdego były równie fajne
Ale do rzeczy - w wawie jest tyle ścierwa, sk🤬ysynów i bydła, a Ciebie najbardziej jakieś zaburzone mniejszości bolą?
No bo mnie np dużo bardziej triggerują kolejki do lekarzy oraz cała reszta funkcjonowania eeeee xD infrastruktury XD państwowej.

Wiem coś o tym, w tym roku zaliczyłem mały wylewik z powodu zakrzepicy. Jeszcze dochodzę do siebie, po pół roku. A lekarzy p🤬lę, kuruje się sam.
Najbardziej mnie boli, że byle seba, czy saszka sobie przyjedzie i robi bydło, chociaż nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek zapraszał. Natomiast jak wyjedziesz na wioskę i rwiesz jakąś lokalną świnię, od razu Cię sztachetami pogonią. Warszawa jest jak stara k🤬a, przyjmuje każdego.
Zgłoś
Juzwa 2022-12-16, 15:29 1
sothis napisał/a:

To bzdura, podobno Kaczyński nie pierdzi.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Raflik 2022-12-16, 16:35 1
Ale co było prędzej K🤬A zawsze pokazują od dupy strony !!!!!!!
Zgłoś
Gwardek 2022-12-16, 21:51 3
Może i się poróżnili, za to później i tak wszyscy uczestnicy tej jakże wysublimowanej w słowach konwersacji pójdą wspólnie, z uśmiechem na ustach zagłosować na pis.
Zgłoś
weezyxboss2137 2022-12-16, 23:13 1
I ma racje stare k🤬isko przychodzą te śmierdzące brudasy zawszone oszczane osrane i jeżdżą z porządnymi ludźmi kierowcy powinni ich z miejsca wyp🤬alać z buta
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-12-17, 7:43 4
Chłop się pyta swojej baby czy mu zaj🤬, normalka, kiedyś pozwoliłem sobie nie zapytać czy mogę delikwentowi wyj🤬, to mnie baba nap🤬lała potem, że burdy robię na ulicy i mnie parasolką nap🤬lała aż rozj🤬a parasolkę a potem się wyj🤬a na ryj, bo mnie butem chciała nap🤬lać i zdejmując go się wyj🤬a, pruła mordę tak głośno i w domu też, że pożałowałem, że gościowi zaj🤬em w ryj. P🤬liła, że bandyta jestem i w ogóle, dajcie sobie spokój, lepiej zapytać, bo jak też nie przyjebiesz, to wasza będzie p🤬liła, że jesteście tchórz, mięczak i p🤬da, więc lepiej zapytać, jak odpowie to zrobić to co każe, jak każe zaj🤬, to zaj🤬, będzie się pruła, to masz wymówkę "sama kazałaś", jak każe nie przyj🤬 to powiesz "zabroniłaś, kochanie", lepiej zapytać, patronem współczesnych mężczyzn jest Święty Spokój.

sothis napisał/a:

Brązowe, miedź się kruszy sama w sobie, mosiądz też, brąz robi się z mieszanki cyny i miedzi i czegoś jeszcze, jest mocniejsza niż stal ale przy tym cięższa i trudniejsza w obróbce.
Zgłoś
turbonekro 2022-12-17, 8:05
Każdy k🤬a burak, co żre w autobusie, powinien dostać wp🤬l za przyzwoleniem państwa
Zgłoś
Arbitro 2022-12-17, 13:08
Buddaa09 napisał/a:

"moge mu zaj🤬 w ryj?"
haha ja p🤬le padłem, Janusz z wąsem w lśniącej zbroi

jeszcze o pozwolenie spytał

podpis użytkownika

"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”
Zgłoś
Mevv 2022-12-17, 18:18 1
krasnal_hałabała napisał/a:

Chłop się pyta swojej baby czy mu zaj🤬, normalka, kiedyś pozwoliłem sobie nie zapytać czy mogę delikwentowi wyj🤬, to mnie baba nap🤬lała potem, że burdy robię na ulicy i mnie parasolką nap🤬lała aż rozj🤬a parasolkę a potem się wyj🤬a na ryj, bo mnie butem chciała nap🤬lać i zdejmując go się wyj🤬a, pruła mordę tak głośno i w domu też, że pożałowałem, że gościowi zaj🤬em w ryj. P🤬liła, że bandyta jestem i w ogóle, dajcie sobie spokój, lepiej zapytać, bo jak też nie przyjebiesz, to wasza będzie p🤬liła, że jesteście tchórz, mięczak i p🤬da, więc lepiej zapytać, jak odpowie to zrobić to co każe, jak każe zaj🤬, to zaj🤬, będzie się pruła, to masz wymówkę "sama kazałaś", jak każe nie przyj🤬 to powiesz "zabroniłaś, kochanie", lepiej zapytać, patronem współczesnych mężczyzn jest Święty Spokój.
Brązowe, miedź się kruszy sama w sobie, mosiądz też, brąz robi się z mieszanki cyny i miedzi i czegoś jeszcze, jest mocniejsza niż stal ale przy tym cięższa i trudniejsza w obróbce.

Święte słowa! Piwko!
Zgłoś
NałkowyBeukot 2022-12-17, 18:38 1
Raflik napisał/a:

Ale co było prędzej K🤬A zawsze pokazują od dupy strony !!!!!!!

Prędzej? Chyba wcześniej.

Gwardek napisał/a:

Może i się poróżnili, za to później i tak wszyscy uczestnicy tej jakże wysublimowanej w słowach konwersacji pójdą wspólnie, z uśmiechem na ustach zagłosować na pis.

A przedtem lub potem (nie wiem, co dla nich ważniejsze) razem też do kościoła.

krasnal_hałabała napisał/a:

Brązowe akurat łatwe w obróbce ;-] wiem, że zj🤬y żart, ale c🤬j mnie to obchodzi iksde
Zgłoś