Pijak do baby mówi "ty alkoholiczko" baba mówi do niego per "w dupę j🤬y". Każdy mierzy swoją miarą.
Stara k🤬a żre w autobusie i jeszcze ma pretensje. Naj🤬a na całe siedzisko. Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy.
Dla sapiących, przeczytajcie sobie regulamin przewozów.
"moge mu zaj🤬 w ryj?"
haha ja p🤬le padłem, Janusz z wąsem w lśniącej zbroi
haha ja p🤬le padłem, Janusz z wąsem w lśniącej zbroi
Też tak kiedyś miałem ale na szczęście w porę się zesrałem i obudziłem.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
"Postępowi-kolorowi" chcą, żebyśmy wszyscy przesiedli się z samochodów do komunikacji miejskiej, bo tam lepiej, można poczytać, liznąć kultury, socjalizować się
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Siriuz napisał/a:
"Postępowi-kolorowi" chcą, żebyśmy wszyscy przesiedli się z samochodów do komunikacji miejskiej, bo tam lepiej, można poczytać, liznąć kultury, socjalizować się
Nauczyć się ukraińskiego, poznać nowe zapachy, same plusy.

35i napisał/a:
Stara k🤬a żre w autobusie i jeszcze ma pretensje. Naj🤬a na całe siedzisko. Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy.
stare powiedzenie, a prawda jest taka że mieszczuchy są bardziej wsiowi niż uważają. Właściwie wsiowi złe słowo, jestem z miasta i powiem że jestem wieśniakiem jak wszyscy w mieście eot.
Jak to małżeństwo to niezła żonka. Sama wyklina, p🤬li coś a jak mąż coś powie to "przestań się odzywać."
podpis użytkownika
Mam wszystko aep arse
Też to zauważyłem już kiedyś, ludzie z większego miasta to w dużej większości zakompleksione k🤬y z chowu klatkowego i dziwaki, gdy właśnie w mniejszych miastach doświadczysz jakiejś kultury i uprzejmości, między ludźmi jak i na drodze.
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Koleś naj🤬y pewnie koniakiem bardziej kulturalny niż baba w futrze z królika i jej kot czester.
Igorek95 napisał/a:
Też to zauważyłem już kiedyś, ludzie z większego miasta to w dużej większości zakompleksione k🤬y z chowu klatkowego i dziwaki, gdy właśnie w mniejszych miastach doświadczysz jakiejś kultury i uprzejmości, między ludźmi jak i na drodze.
Nie tak, te chamstwo i bydlo w wiekszych miastach robia ci wielcy miastowi ktorzy nie dalej jak 10 lat wczesniej nap🤬lali gnój z kupki na kupke widlami w rodzinnej "posiadlosci"