Troszkę wiekowe, ale nie było tu a jest genialne.
Generalnie sadystyczne zapędy tej co ją Cejrowski zjechał
ale są słodkie akcenty

polecam obejrzeć w całości choć trochę trwa
Perełki:
od 2:35 jest słodko i 3:00 jak się włącza niemiec genialne
jak ktoś policzy ile razy pada słowo niemiec

to ma piwo
kolejna perłą 3:40 ojojołojułojłołojłojcu
i 7:00 śpisz ze mną??
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Frytki z mniencem... Nie oglądałem tego programu ale to dobrze bo od monotonnego "zabiję, zajebię" rzygać można
konto usunięte
2010-03-03, 12:54
konto usunięte
2010-03-03, 15:10
jaka wieśniara
konto usunięte
2010-03-03, 15:35
Koles moze ja do sadu podac, za bezposrednie grozby pozbawienia zycia. Na jego miejscu bym tak zrobil. Wszystko ma nagrane, poza tym swiadkowie - prosta sprawa.
konto usunięte
2010-03-03, 15:35
Najbardziej szkoda mi tego kolesia, co siedział obok i próbował ich uspokajać. Wyrazy współczucia dla niego, że musiał siedzieć z takimi debilami.
Ja tam "niemca" 17 razy usłyszałam. Poza tym, oni strasznie lubią w kółko powtarzać to samo..
dokładnie, nie maja pomysłów na wulgaryzmy, a ten gość co sie pytal czy z nim śpie to jakiś pedał ?
no ja sie doliczylam 15 razy niemiec i duuuuuzo razy "zabije cie" hehe
konto usunięte
2010-03-03, 16:20
konto usunięte
2010-03-03, 16:40
GKC
2010-03-03, 16:40
Maciek sado-maso lubi

(14x 'niemiec' i jeszcze jeden niemcopodobny)
konto usunięte
2010-03-03, 16:42
Idealne to ;D masz wiecej to zapodaj ;d