Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
baronturbina 2024-08-15, 23:45
metyoo napisał/a:

argument o zabieraniu pracy innym jest tak wk🤬iający, że nawet nie chce się tego komentować!
ale takich ściemniaczy jak ukraincy dawno nie widziałem w tym kraju! chodzą, bo im się należy, a że pracy u nas od c🤬ja to uważają, że i tak ich nikt nie zwolni, bo do pracy potrzeba.. j🤬e mieszacze powietrza!

Problem jest tak, że nie było innego wyjścia, niż Ukraińców wpuścić. Ale większość idiotów tego nie rozumie.
Zgłoś
MatrixMx 2024-08-15, 23:46 2
co ty frajerze j🤬y trolu ruski z twoja ruska k🤬a sam sie zesrales matka bije ludzie widza ty ruska k🤬o uczy p🤬da dzieciaka.. pokazali mamie jak ciagnie k🤬a lody ruskom i pokazali rosyjskie szmaty... SYPER BY BYŁO JAK TEN MŁODY BY JEJ ZAJ🤬 NA KOŃCU
Zgłoś
Caanonierka 2024-08-16, 0:06 11
Driver19cm napisał/a:

Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów

😡😡😡Nie przeciągaj struny,kłamliwy propagandzisto! 😡Pełno tu ich jak WSZY!Asfaltowali moją ulicę!Chciałam się dowiedzieć czy przywrócą szykanę..4-ECH ROBOTNIKÓW PYTAŁAM,ANI BEE,ANI MEE,ANI KUKURYKU bo to upaińcy,nie znali j.polskiego! 😡W marketach-też ich pełno!Jako kierowców autobusów miejskich!To jest,obliczona na kilka pokoleń,AKCJA PRZYMUSOWEGO ŁĄCZENIA DWÓCH PAŃSTW!😡Trwa to już od lat!Nobel upainki Tokarczuk,podającej się za Polkę!Kilka lat temu-premiera Strasznego Dworu Moniuszki!POLSKI KANON!-MAZUR!-ODTAŃCZONY PRZEZ POLSKI BALET NIE W POLSKICH KONTUSZACH ALE W UPAIŃSKICH STROJACH LUDOWYCH! 😡DYRYGENT za pulpitem-UPAINIEC! 😡W polskiej TVP Kultura-"upaińska czytanka";noż;q.....!!!Komu mydlisz oczy? 😡

Zgłoś
MysteryMan 2024-08-16, 0:14 5
Caanonierka napisał/a:

😡😡😡Nie przeciągaj struny,kłamliwy propagandzisto! 😡Pełno tu ich jak WSZY!Asfaltowali moją ulicę!Chciałam się dowiedzieć czy przywrócą szykanę..4-ECH ROBOTNIKÓW PYTAŁAM,ANI BEE,ANI MEE,ANI KUKURYKU bo to upaińcy,nie znali j.polskiego! 😡W marketach-też ich pełno!Jako kierowców autobusów miejskich!To jest,obliczona na kilka pokoleń,AKCJA PRZYMUSOWEGO ŁĄCZENIA DWÓCH PAŃSTW!😡Trwa to już od lat!Nobel upainki Tokarczuk,podającej się za Polkę!Kilka lat temu-premiera Strasznego Dworu Moniuszki!POLSKI KANON!-MAZUR!-ODTAŃCZONY PRZEZ POLSKI BALET NIE W POLSKICH KONTUSZACH ALE W UPAIŃSKICH STROJACH LUDOWYCH! 😡DYRYGENT za pulpitem-UPAINIEC! 😡W polskiej TVP Kultura-"upaińska czytanka";noż;q.....!!!Komu mydlisz oczy? 😡

Jap🤬le co za debil...
Zgłoś
Kici-Kici 2024-08-16, 0:14 4
Nawpuszczaliście gówna, to teraz je posprzątajcie.
Zgłoś
sameshitman 2024-08-16, 0:58 7
Portal sadistic przyciąga totalne ameby umsyłowe i w tym wpisie to doskonale widać...

Nawet nie rozumieją co ten typ gada, nie słyszą jaki ma akcent, jak zaciąga po ukraińsku/rosyjsku, wystarczy, ze mówi po polsku - ameby stwierdzą - niet, nie Ukrainiec, to prowokacja... Załóżcie dobre słuchawki na uszy i posłuchajcie jak typek gada. Cały czas ma akcent silnie wschodni.
DOdatkowo - ta dziewczyna doskonale wiedziała kto to jest, dlatego wydarłą się, że ma wypieprzać na Ukrainę. To też do ameb nie dociera. Dlaczego? Bo dodał to użytkownik ukro-sceptyczny.

sadistic.pl - ameba zone, daily for you... Filma lata od rana po Twitterze i jest zweryfikowany. Żadna prowokacja. Młody gnojek wychowywany przez pato-przybyszów. I nie, nie mam nic do Ukraińców, którzy harują ciężko i wychowują dzieci u na w PL w pocie czoła dokładając do naszego PKB. Ale litości... Te ukrofilksie podjazdy to już jest zwyrodnienie o podłożu seksualnym.

Bez odbioru.
Zgłoś
Zdzisieek 2024-08-16, 2:20 4
Driver19cm napisał/a:

Zaorany jak szmata przez sadoli, zgaszony jak pet, sponiewierany, będziesz nadal tutaj siedział, bez honoru i godności. Bo nic więcej nie potrafisz
I dalej będziesz rzygał tymi wysrywami

Wsadź łapy do kwasu i przestań p🤬lić 24/7 głupoty gimbusie, a dla idiotów, ten "piskliwy" akcent można łatwo rozpoznać, na tym portalu widze że średnie IQ to 75-80, jak koczkodany.
Zgłoś
Ciposzka 2024-08-16, 2:51 2
Od razu odstrzał ścierwa ukraińskiego ,teraz wyzywa ,za chwilę jej gardło poderznie
Zgłoś
oxortes 2024-08-16, 4:59 1
Jak8s czas temu mój synek został na placu zabaw przywitany kamieniami przez bandę ukraińskich dzieci. Ich mamusie, mimo że siedziały obok i wszystko widziały to nie zrobiły z tym zupełnie nic. Zdenerwowalo, mnie to tak mocno, że po minucie za dzieciakami i ich matkami widziałem tylko kłęby kurzu.
Zgłoś
TerazPolska123 2024-08-16, 6:15 1
Halman napisał/a:

Jak na ukropa to dobrze po polsku pyskuje

chciałeś powiedzieć zaciąga po rusku jak ukraińska sprzedawczyni
mam tego łajna pełno wokół siebie w krakowie

bukwa to bukwa jedno gówno mawiał mój dziadek
Zgłoś
Polak_mały 2024-08-16, 7:50 5
Driver19cm napisał/a:

Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów

C🤬j wbijam w animozje między użytkownikami sadola.

Ale trzeba być niedoj🤬ym żeby nie słyszeć charakterystycznego akcentu ukraińskiego, czy tam innego ruskiego, jeden c🤬j. Polak to na pewno nie był.

[ Dodano: 2024-08-16, 07:55 ]
smc napisał/a:

Slava Ukrainie.
Jak ma mas reprezentować madka p0lka z takiej patologii, to już wolę małego ukra.

Nie dziwne. Polak w życiu nie napisałby takiego komentarza.
Zgłoś
intermag 2024-08-16, 8:01 2
A tymczasem ukraińska propagandą z Luftwaffe

Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2024-08-16, 8:39 3
Zaglądam tu rzadko, przeważnie jak się nudzę w pracy, od 2-3 lat tu jest tak nachalna propaganda ukropska i wzajemne lizanie jaj Ukra, że to serio aż pod płatnych trolli podchodzi, albo faktycznie nędzę umysłową co z piwnicy nie wychodzi a TVN i Polsaty srają mu w łeb jednyną prawdę, i łyka jak pęto. Była akcja z 2 tygodnie temu gdzie młoda Ukrainka nad jeziorem się do naga rozebrała i jakiś dziadek ją zaczął macać, no i szukam filmiku na Wykopie(uważałem to za portal dla gimbazy)z nudów, natknąłem się na dyskusję o Sadistic. Jakiś dzieciak piszę, że to przecież portal upośledzonych pedałów co z piwnicy nie wychodzą, nieudaczników itd. Szkoda, że zrzuta nie zrobiłem, ale gimby z Wykopa śmieją się otwarcie z Sadoli, a to już k🤬a nisko trzeba upaść hehe.
Zgłoś
k................8 2024-08-16, 8:45 1
Tusk, zrób wreszcie coś dla Polski. Piece by się przydały
Zgłoś
dracov6664 2024-08-16, 8:48
Banderowskie prymitywy.

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie