📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mały widlarz jeszcze nie opanował cyrylicy, ale z łapami już leci
Dobrze wydane 800+, RKO, itp itp

Dobrze wydane 800+, RKO, itp itp
Rządzący chcieli bydło mieć w kraju, to mają za chwilę będzie weselej
Driver19cm napisał/a:
Nie dajcie się wciągnąć w taką prymitywna propagandę. Gość jest ruskim trollem. I trolluje od dawna, propagujac jedyny, sluszny ruski mir. Chłopak jest Polakiem. Tak jak to babsko. Nie ma tutaj żadnych ukropow
Ludzie nie dajcie się sterować przez takich przygłupów
Nie wiedzialem ze polskie dzieci maja wschodni akcent

dobrze ustawił białą polkę, przed śniadym rozłozyła by się na tym skateparku jak kwiat lotosu, mały wyczuł gen białej polki i ustawił szybko do pionu naprostował niczym Janusz Korwin inwentarz domowy

TwójCzarnyPan napisał/a:
Uważaj lepiej żeby chorobliwa nienawiść do Ukrów nie wypaliła ci mózgu.
Słuchajcie człowieka. On to przeszedł i wie co mówi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie