@BundyR, Skąd wiesz że to chińczyk? nie prościej było by go nazwać azjatą? byś miał przynajmniej pewność że nikt ci nie wypomni błędu a tak to masz babo placek

RobercikZgdańska napisał/a:
@BundyR, Skąd wiesz że to chińczyk? nie prościej było by go nazwać azjatą? byś miał przynajmniej pewność że nikt ci nie wypomni błędu a tak to masz babo placek
To jest chińczyk, znam go. Mówił, że bolała go morda i nie poszedł następnego dnia do szkoły.
hoszo napisał/a:
To jest chińczyk, znam go. Mówił, że bolała go morda i nie poszedł następnego dnia do szkoły.
Potwierdzam. Do dziś mówi że go ta chińska morda boli.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

czy to jest ta sławna chińska inteligencja, według wzoru
murzyn , duża faja mały mózg
europejczyk, średnia faja średni mózg
azjata, mała faja duży mózg
coś mi nie pasuje
murzyn , duża faja mały mózg
europejczyk, średnia faja średni mózg
azjata, mała faja duży mózg
coś mi nie pasuje
@RobercikZgdańska
Tak samo, jak nie zastanawiam się, czy murzyn to subsaharyjczyk, pigmej, buszmen itd. Murzyn to murzyn, inaczej cz🤬ch. Azjata? Jak ma żółtą skórę i oczy jak szparki to chinol i tyle, ułatwia mi to zycie i pozwala szybko nazwać podrasy
Tak samo, jak nie zastanawiam się, czy murzyn to subsaharyjczyk, pigmej, buszmen itd. Murzyn to murzyn, inaczej cz🤬ch. Azjata? Jak ma żółtą skórę i oczy jak szparki to chinol i tyle, ułatwia mi to zycie i pozwala szybko nazwać podrasy
BundyR napisał/a:
@RobercikZgdańska
Dobrze prawisz, gówno, ścierwo, asfalt, bambus, sm🤬ch, dzikus - i wiadomo że chodzi o dindu, to wszystko są podzwierzęta (bo podludzie to komplement).
Tak samo skośnookie to chińczyki, ale do nich szacuneczek

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.