w jego wieku to ja już dziewczyny r🤬ałem
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

brylant1412 napisał/a:
w jego wieku to ja już dziewczyny r🤬ałem
Teraz na chłopców się przerzuciłeś?
Nie. Bo w dzieciństwie słuchałem normalnej muzyki a nie jakiegoś mózgotszepu dla biało rękawiczkowców aż się boję co z dzisiejszej młodzieży da.
Chociaż fajnie to wygląda, to - w dupie to mam.
Massivee napisał/a:
Nie. Bo w dzieciństwie słuchałem normalnej muzyki a nie jakiegoś mózgotszepu dla biało rękawiczkowców aż się boję co z dzisiejszej młodzieży da.
Tak...widać ze słuchałeś moherowej muzyki i teraz jesteś potulnym ministrantem u księdza na plebani.
Świat się zmienia, każdy słucha to co chce. Gusta się zmieniają, podziwiam takich jak ci na filmiku, ze wolą spędzić dzień na dworze ćwicząc a nie siedząc przed kompem lub ćpając/pijąc na umór.

nierówno. brak synchronizacji... oj coś czuje, że dziś nie będzie ryżu :<

A skad mam do c🤬ja wiedziec czy bym potrafil, w czasie sie nie cofne, slabe Rock/Metal for de łin

I co z tego że dzieciak tańczy?
...gdyby wypił 0.5 na raz to byłbym pod wrażeniem
...gdyby wypił 0.5 na raz to byłbym pod wrażeniem

Czy został na tym ultra tolerancyjnym internecie jeszcze ktoś, kto uważa że taniec (bez towarzystwa kobiet) jest kwestia czysto pedalska? To jest sadistic, chce oglądać cycki i łamane kości a nie gości z parkinsonem. Autorze tematu, z całym szacunkiem ale wyp🤬alaj z pedalskimi wstawkami.
Niech się cieszy puki może, za parę lat będzie tak robił jedynie nogami pod stołem, podczas składania długopisów w fabryce

Nigdy nie ciągnął mnie JUKENDENS. Jak byłem mały to razem z kolegami krzyżowałem żaby.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.