Suchar z błędem ortograficznym? Będzie główna coś czuję.
n................2
2013-01-26, 23:19
Ty chyba płacisz ludziom, żeby stawiali Tobie piwa.
A Już się wystraszyłem że ktoś innym próbuje nas ususzyć swoimi słabymi jak najman żarcikami
@BluntedAstronaut
W języku polskim jak i wielu innych. Jeden wyraz może mieć kilka znaczeń. Dajmy na przykład ZAMEK, może oznaczać zamek w drzwiach jak i budynek. BongMan jak przystało na Mistrza pokazał klasę. Zabawił się w grę słów. KOT w wymowie nie różni się znacząco od słowa KOD, różnica następuje w pisowni owych wyrazów. Przejdźmy do dalszej analizy owego suchara. Tygrys jest ssakiem drapieżnym z rodziny kotowatych, który ma charakterystyczne ubarwienie. Czarne pasy (kreski) wzdłuż całego ciała. Kod kreskowy jest graficzną informacją o danym produkcie. Nasz Maestro w sposób niesamowity połączył dwa zupełnie inne słowa, zestawy słów tworząc logiczną całość. Kot w odniesieniu do zwierzęcia, tygrysa. Kreskowy do kodu (kotu) kreskowego, jak i do ubarwienia owego stworzenia (tygrysa). Koniec końców powstało połączenie, które niejednemu turyście sprawiłoby nie lada problem. Dla mnie MAJSTERSZTYK!
W................e
2013-01-27, 0:21
P🤬licie waszmoście, dowcip przedni
m................e
2013-01-27, 3:02
faktycznie, dowcip przedni..a skomplikowana gra słów, niesamowita... naprawdę:| obiektywizmu trochę..
n................o
2013-01-27, 6:19
-Co to jest guziec ?
-Taka świnia z afryki
b................ę
2013-01-27, 12:31
Zawsze te same, zj🤬e komentarze. Choćby wam się podobał kawał to i tak napiszecie, że suchar, bo BongMan wy gimbazjalne truchła
BongMan jest właścicielem pustyni...
Nawet na Nick nie patrzyłem już wiedziałem kto pisał
Masz BongMan bo od tego pisania ci ręce wysychają