Taka ilość alkoholu zmarnowana każdego sadola zaboli.
Zapis monitoringu ze sklepu w Katowicach
Nie było.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-19, 19:51
pewnie poszła po rurkę
konto usunięte
2014-03-19, 19:52
Szef chyba zrobi pałowanie .
-Szefie, dostanę dziś wypłatę?
-Poszła przelewem.
konto usunięte
2014-03-19, 19:56
oj będzie musiała odpracować..
konto usunięte
2014-03-19, 20:01
To powinno iść na harda. Nawet na hardzie nie spotkałem nic gorszego
imię i nazwisko aktorki?
konto usunięte
2014-03-19, 20:05
Poszło się j🤬 coś koło 300 - 400 złotych. Po stówce jej z kilku wypłat potrąci i będzie git.
konto usunięte
2014-03-19, 20:20
nic jej nie potrącą, nie jej wina. A jakby była (ale nieumyślna) to i tak pewnie by jej nie potrącili.
konto usunięte
2014-03-19, 20:24
@up, albo potrącą jej bez względu na to czy jej wina
konto usunięte
2014-03-19, 20:28
piwo to same siki bez chmielu to sral je pies ale wodki szkoda
nieodwracalne napisał/a:
nic jej nie potrącą, nie jej wina. A jakby była (ale nieumyślna) to i tak pewnie by jej nie potrącili.
Nie jej wina? A myślisz, że półki nie mają wypisanego maksymalnego udźwigu w dokumentacji?
Ekspertem napisał/a:
Poszło się j🤬 coś koło 300 - 400 złotych. Po stówce jej z kilku wypłat potrąci i będzie git.
Patrząc na stawki w takiej np "Planecie", gdzie jałmużna za godzinę wynosi 5-6zł - to jest to suma spora. Dziwi mnie fakt, że ktoś za tak chorą stawkę jest wstanie robić w monopolowym po 12h...
konto usunięte
2014-03-19, 20:51
@Spadra
To nie jest żadna jałmużna, jałmużną jest zasiłek za brak pracy. A praca jaka by nie była nie urąga godności człowieka. No, chyba że się jest politykiem albo urzędasem.
Oczywiście tłumaczenie ci, że jakby jej w magiczny sposób podnieśli płacę do 10 zł to i tak koniec końców konsument by za to zapłacił do ciebie nie dotrze.
Także nie p🤬l głupot kobieto.