👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Logika dziewczyny: rozwalić tel i uciec obrażona w płaczu jak by to rodziców wina była

dennissliwa napisał/a:
Logika dziewczyny: rozwalić tel i uciec obrażona w płaczu jak by to rodziców wina była
No a k🤬a kto ją zrobił?
dennissliwa napisał/a:
krotkowzrocznym debilem pan jestes.
w hameryce nie jest czyms normalnym zeby podlotek zap🤬lal z telefonem za 1k $. Nie jak u nas miedzy patusami gdzie brajankowi starczy drzec p🤬de 2 dni zeby cos dostac.
Z tego co pamiętam w pierwszym miesiącu czy ile tam japko wymieniaja na nowe.
Kolega swojego czasu nowego 7plus rozwalił, to wysłali mu nowego.
Żal mi jej dwa razy.
Po pierwsze bo marzy o takim głównie jak iPhone. Mogła mieć 4 zajebiste telefony.
Po drugie jest gruba i ma IQ szympansa.
Po pierwsze bo marzy o takim głównie jak iPhone. Mogła mieć 4 zajebiste telefony.
Po drugie jest gruba i ma IQ szympansa.
Hahaha głupią cipe chciwość zgubiła.... Taka karma
a taki ładny był...

petru23 napisał/a:
Z tego co pamiętam w pierwszym miesiącu czy ile tam japko wymieniaja na nowe.
Na pewno miał ubezpieczony
nie sądzę że rozj🤬a telefon. prędzej coś, co leżało na stole. chyba że są tel, które przy upadku z kilkudziesięciu cm potrafią się rozbić? od lat latam z CATem, więc temat mi obcy..
beeveer napisał/a:
nie sądzę że rozj***ła telefon. prędzej coś, co leżało na stole. chyba że są tel, które przy upadku z kilkudziesięciu cm potrafią się rozbić? od lat latam z CATem, więc temat mi obcy..
Iphone rozbijesz nawet pirdem po gołąbkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie