To samo z lodówką jak trzeba wnieść na 8 piętro
Lenart napisał/a:
Angielski na poziomie Tuska.
Autor na poziomie gimbazy.
konto usunięte
2017-03-16, 20:27
Na zachodzie jest feminizm "waleczny" naZywany naiwnym polega na tym że kobieta ma stać się równa męzczynie dorównując mu w pracy i intelektualnie fizycznie itd być dobra w łóżku ogarniac dom i prace,dlatego kobiety z zachodu się różniąod naszych bo u nas jest feminizm pasywny nazywany "jęczacym" który polega na tym że kobiey po przez jęczenie jak im to żle wymuszają kolejne przywileje kobiety akceptują to że sa gorsze i niemają zamiaru nic z tym robić,wręcz przeciwnie uważają że mezczyni mają za nie nadrabiać i wykonywać prace.kończy sie tak że kobiety nic nie potrafią i społeczenstwo wygląda jak wygląda winy jest meżczyna no bo to jego winnna że kobieta jest głupsza i słabsza , no wiadomo ze tego nie można powiedzieć bo bedą jęczeć ze im przykro , nie widze przyszłości tego kraju , islamizacja to efekt feminizmu a nie inwazja sama w sobie , nawet jeśli ją pokonamy to przyczyna zostanie nie muzułmanie to chińczycy
Mały offtop: Patrząc na obrazek, przypomniałem sobie jak ostatnio widziałem dom, w którym jedno piętro pustaków było poziomo

, do tej pory mnie zastanawia dlaczego ktoś by to zrobił.
orisuniek napisał/a:
To samo z lodówką jak trzeba wnieść na 8 piętro
Ogólnie to feministki, sreministki, ale ten tekst już jest nudny. Sam tej lodówki też byś nie wniósł, chyba, że jesteś typ typkiem, co ostatnio nawet na rowerze jezdził z lodówką.
plec to tylko konstrukt spoleczny
dlatego od jutra bede ekspresem do kawy i nie mozecie mnie oceniac
Black-Sheep napisał/a:
Przecież kobiety pracują na budowach, podobnie pracują np w kopalniach i zawsze pracowały. Polecam przeczytać chociażby "Germinal" Emilia Zoli.
Polecam przejść się na budowę
Ten argument jest inwalidą. Równe prawa nie oznaczają zatrudniania kobiet wszędzie tam gdzie pracują faceci (bo niby z jakiej paki skoro nie mają do tego kwalifikacji).