Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
darayavahus 2021-12-13, 10:01 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lexter 2021-12-13, 10:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BambiPMT 2021-12-13, 10:58
Zgłoś
Halman 2021-12-13, 11:09 1
Zgłoś
shewush 2021-12-13, 12:10 6
Zgłoś
lucxxx 2021-12-13, 13:55 7
Zgłoś
Matt 2021-12-13, 15:45
Hyundai i10
Zgłoś
Dzieciol 2021-12-14, 0:06
Zgłoś
Tuco 2021-12-14, 0:39
Dzieciol napisał/a:

Jak będziesz jechał busem, ciężarówka, zapakowanym kombiakiem , czy innym pojazdem też będziesz "przez ramie"?
Mnie ojciec zawsze uczył, tylko lusterka i inaczej nie potrafię, "przez ramię" to sobie można w Szykich i wściekniętych 190km/h, albo w smarcie.

Naginasz fakty do realiów. Nikt tu nie mówi o ciężarówkach itp, więc takie argumenty to sobie wsadź. A Flodzia to baba i nie wie co gada. Pozdrawiam.

Btw. nie wiem jak innym, ale mnie właśnie lepiej cofa się przez ramię. Może warto zapytać Hołka, Kuzaja, albo innego Szumachera, bo co komentarz, to ekspert. Niech każdy cofa jak chce, byle sprawnie i bez skutków ubocznych.
Zgłoś
Olashenco 2021-12-14, 10:20
Aha, czyli wszyscy instruktorzy jazdy źle uczą, bo patrzenie w kierunku w którym porusza się samochód jest nieprawidłowe?
Pomysł o tych wszystkich zmarnowanych roboczogodzinach, przeznaczonych na produkcję i montaż tylnych szyb do samochodów
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem