👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

baronturbina napisał/a:
Dobrze mu tak. Petardziarze to idioci.
Oho, przez pokolenia nikomu to nie przeszkadzało, ale jak widać wielu jest debili, którzy reagują ochoczo na propagandę w tym kraju. W każdym innym jest to normalne co sylwestra, ale zazwyczaj tacy jeszcze polscy ujadacze na WOŚP rzucą, żeby Owsiak zrobił pokaz ogni w Warszawie i wtedy nie ma problemu.

satariel napisał/a:
Oho, przez pokolenia nikomu to nie przeszkadzało, ale jak widać wielu jest debili, którzy reagują ochoczo na propagandę w tym kraju. W każdym innym jest to normalne co sylwestra, ale zazwyczaj tacy jeszcze polscy ujadacze na WOŚP rzucą, żeby Owsiak zrobił pokaz ogni w Warszawie i wtedy nie ma problemu. A wypadki jak przy wszystkim, mogą się zdarzyć.
No przy wszystkim. Nawet jak będziesz po 2 z kibla schodził możesz łbem o zlew przyjechać. Strzelanie w terenie zabudowanym i zwartym prosi się o wypadek, tak że daruj sobie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie