Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ibrahim 2023-09-18, 13:16 21
J🤬a muslimska religijna patologia.
Zgłoś
JanJankowski 2023-09-18, 13:55 1
Nie ma noszenia zbyt długich kudłów
Zgłoś
DonKutassinio 2023-09-18, 14:00 2
Co do ciotowości cioty od długich kudłów miałem z początku wątpliwości. Jak wyprowadził pierwszy cios wszystko stało się jasne, ciota j🤬ana.

podpis użytkownika

Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
rafaloss 2023-09-18, 14:50
Podpalacz vs Muchołapka
Zgłoś
Konto usunięte 2023-09-18, 16:06
Oglądać też z innych źródeł i podobno psychicznie chory podpalacz

Oglądam
Zgłoś
Lok 2023-09-18, 16:31
Ja bym użył dezodorantu i zapalniczki
Efekt ten sam a czas skrócony do minimum.
Zgłoś
z1ib 2023-09-18, 19:07
Chciał zar🤬ać a tu tylko dupa, też bym się wkurzył
Zgłoś
psotna_cipka 2023-09-18, 19:52 1
Zgłoś
Greed1699 2023-09-18, 20:14 8
Zgaduje że autor jest katolikiem więc dla Twojej informacji "Tylko cioty i baby noszą długie kudły" Jezus też nosił długie kudły więc z Twojej wypowiedzi wynika że syn Boży to ciota albo baba. Dodam więcej w średniowieczu wszyscy możni nosili długie włosy. Tak było przez stulecia i dopiero komuniści zaczęli zmieniać to na siłę, jak wiele innych rzeczy. Zastanów się inteligencie co piszesz bo p🤬lisz farmazony zupełnie jak nasz cudowna władza.
Zgłoś
Soldat 2023-09-18, 20:19 2
Greed1699 napisał/a:

Zgaduje że autor jest katolikiem więc dla Twojej informacji "Tylko cioty i baby noszą długie kudły" Jezus też nosił długie kudły więc z Twojej wypowiedzi wynika że syn Boży to ciota albo baba. Dodam więcej w średniowieczu wszyscy możni nosili długie włosy. Tak było przez stulecia i dopiero komuniści zaczęli zmieniać to na siłę, jak wiele innych rzeczy. Zastanów się inteligencie co piszesz bo p🤬lisz farmazony zupełnie jak nasz cudowna władza.

Skąd informacja że Jezus miał długie włosy? Obecne obrazy Jezusa nie mają z nim nic wspólnego, a w tamtych czasach noszenie długich włosów u mężczyzn to było wstydliwe (przynajmniej jeżeli chodzi o tamte tereny i kulture)

Osobiście nic nie mam do długich włosów byle by były zadbane, pozdrawiam
Zgłoś
Gaiseric 2023-09-18, 23:38 3
Greed1699 napisał/a:

Ale się zesrałeś
Nikt nie wie jakiej długości włosy miał Jezus. To co widać na obrazach i rzeźbach to wyłącznie wesoła twórczość artystów.
Obecnie badacze zakładają, że Jezus miał krótkie włosy.
W średniowieczu tak jak i teraz, moda na włosy była zróżnicowana, bo na przykład rycerstwo goliło włosy dość krótko ze względów praktycznych, a chyba sam przyznasz, że była to grupa ludzi majętnych. Duchowieństwo, również goliło się krótko, a była to jedna z najwyżej postawionych grup społecznych.
Także zastanów się inteligencie co piszesz, bo p🤬lisz farmazony

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-09-19, 0:00 1
Greed1699 napisał/a:

Jezus nie miał długich włosów. Nie był też blondynem. W bibli długie włosy u facetów są krytykowane.
Zgłoś
kakalos 2023-09-19, 1:12
no co ? dobrze zrobil!
Zgłoś
LouisdeFunes 2023-09-19, 6:44
DonK🤬ssinio napisał/a:

Co do ciotowości cioty od długich kudłów miałem z początku wątpliwości. Jak wyprowadził pierwszy cios wszystko stało się jasne, ciota j🤬ana.

jak tak możesz o swoim młodszym bracie? u was to normalne? to do ciebie pewnie starzy wołali ''pedale''.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie