👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dosłownie wszystko...a myślałem że tylko ja jak idę ulicą to oceniam czy potrafiłbym kogoś pokonać 1v1

Heh, jakbym widzial siebie : D poza napinaniem sie przed szybami, jestem zbyt cherlawy :s
100% true. Jak rano nie bedzie kolo 500 piw to jestescie pedaly.
Oby tak dalej panowie
a nawet jak nie pedaly to gimbaza ze sklamanym wiekiem.
Oby tak dalej panowie

a nawet jak nie pedaly to gimbaza ze sklamanym wiekiem.
Hmm, po filmiku miedzy innymi można wywnioskować że fani apple to koniobijce
No co widział tam ktoś łindołsa albo Linuksa na filmiku?

No co widział tam ktoś łindołsa albo Linuksa na filmiku?

Dobre dobre... Trzeba było kilku chłopa żeby to nagrać, albo jednego ostrego zboka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie