Zaczyna się jak u Brazzersów
podpis użytkownika
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Ta ręka sprawdziłaby sie w innym zadaniu. Godnym takiego różowego pustego komandosa.

Fajne urządzenie, powinny być takie na wyposażeniu przedszkoli. Każdego bąbelka, który nie chciał zjeść zupy jarzynowej, powinno się tym lekko nakłuć podczas leżakowania.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Znając życie, jakby NFZ to finansowało, to zamiast manekina byliby żywi pacjenci.
Ależ piękna dziewczyna. Ale bym ją wyr🤬ał. Przerżnął bym ją na pół. Wylizał cipę do suchej kości. Tak bym ją wypieprzył, że by nie wiedziała jak się nazywa.
Poproszę teraz o klasyczne komentarze o stulejarzu i o tym, że nic bym nie zrobił. I tak się pojawią a musiałem sobie ulżyć bo na dzisiaj "koń zwalony"
Poproszę teraz o klasyczne komentarze o stulejarzu i o tym, że nic bym nie zrobił. I tak się pojawią a musiałem sobie ulżyć bo na dzisiaj "koń zwalony"

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
up...
naprawdę myślisz, że kogoś to może obchodzi?
naprawdę myślisz, że kogoś to może obchodzi?
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
michael reeves na youtube - swoja droga dobry kanal :]
zainstaluj sobie twitch albo twitch.tv na www i szukaj pokimane
Barnellini napisał/a:
Ależ piękna dziewczyna. Ale bym ją wyr🤬ał. Przerżnął bym ją na pół. Wylizał cipę do suchej kości. Tak bym ją wypieprzył, że by nie wiedziała jak się nazywa.
zainstaluj sobie twitch albo twitch.tv na www i szukaj pokimane
Barnellini napisał/a:
Ależ piękna dziewczyna. Ale bym ją wyr*chał. Przerżnął bym ją na pół. Wylizał cipę do suchej kości. Tak bym ją wypieprzył, że by nie wiedziała jak się nazywa.
Też bym j🤬, mój kolega również