👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta ręka sprawdziłaby sie w innym zadaniu. Godnym takiego różowego pustego komandosa.

Fajne urządzenie, powinny być takie na wyposażeniu przedszkoli. Każdego bąbelka, który nie chciał zjeść zupy jarzynowej, powinno się tym lekko nakłuć podczas leżakowania.

Znając życie, jakby NFZ to finansowało, to zamiast manekina byliby żywi pacjenci.
Ależ piękna dziewczyna. Ale bym ją wyr🤬ał. Przerżnął bym ją na pół. Wylizał cipę do suchej kości. Tak bym ją wypieprzył, że by nie wiedziała jak się nazywa.
Poproszę teraz o klasyczne komentarze o stulejarzu i o tym, że nic bym nie zrobił. I tak się pojawią a musiałem sobie ulżyć bo na dzisiaj "koń zwalony"
Poproszę teraz o klasyczne komentarze o stulejarzu i o tym, że nic bym nie zrobił. I tak się pojawią a musiałem sobie ulżyć bo na dzisiaj "koń zwalony"

michael reeves na youtube - swoja droga dobry kanal :]
zainstaluj sobie twitch albo twitch.tv na www i szukaj pokimane
Barnellini napisał/a:
Ależ piękna dziewczyna. Ale bym ją wyr🤬ał. Przerżnął bym ją na pół. Wylizał cipę do suchej kości. Tak bym ją wypieprzył, że by nie wiedziała jak się nazywa.
zainstaluj sobie twitch albo twitch.tv na www i szukaj pokimane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie