👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pralpunkt napisał/a:
Dobrze k🤬ie, w pracy się nie przeszkadza
bo to takie prawdziwe na prawde...
O k🤬a, myślałem że wszedłem na wioche peel albo inną tiktokownie, a tu stety nie stety sadol...

Moj pierwszy post tutaj wiec jak co to prosze usunac.Lebany fejk.
Ja p🤬le zalosne oszukiwanie przeciwnika tego oto filmu w ktorym oni sami siebie oszukuja i sa fake news
Cycu320 napisał/a:
O k***a, myślałem że wszedłem na wioche peel albo inną tiktokownie, a tu stety nie stety sadol...
Zaczalem odliczac czas do pojawienia sie na sadolu Benny HIll"a albo Jasia Fasoli

Szkoda, że nie ma do wyboru piwo lub c🤬j w dupę. Myślę, że ten materiał miałby więcej ocen c🤬j w dupę niż piw od zj🤬ych dzieciaków.
Ponawiam pytanie z pod innego materiału. Co społeczność sadola musi zrobić adminowi żeby w przyszłości nie wpuszczał tu takiego gówna. Możesz zrobić z tym "karierę" na qłejku albo innej wiosce...

0_rafiks_0 napisał/a:
Zaczalem odliczac czas do pojawienia sie na sadolu Benny HIll"a albo Jasia Fasoli
Był tu już taki jeden Jaś, wołali na niego Fantastico

CASSIUSmay napisał/a:
Ponawiam pytanie z pod innego materiału. Co społeczność sadola musi zrobić adminowi żeby w przyszłości nie wpuszczał tu takiego gówna. Możesz zrobić z tym "karierę" na qłejku albo innej wiosce...
zapłacić zapewne.
CASSIUSmay napisał/a:
Możesz zrobić mu loda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie