👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

My jemy swinie a oni psy. Tylko ze u nas swinie w wiekszosci przypadków sa zabijane w szybki i w miare humanitarny sposob a tam te psy sa maltretowane zanim zdechna bo skosne nie maja w sobie wspolczucia do cierpienia innych. Co widac takze w filmach gdy np ktos kogos przejedzie na ulicy. Wszyscy w kolo maja to gleboko w dupie. Zabic szybko i zjesc ok. Ale znecanie?

TB303 napisał/a:
Co miałoby niby być w tym mocnego?
Naga klata Dżeki Czana. Nie znasz się, to się nie odzywaj.

Hranipex napisał/a:
Mam łąkę, więc kozy mogę hodować (ojciec kozę/y miał i piłem kozie mleko i jadłem kozinę).
Jeszcze napisz, że r🤬ałeś. Będzie komplet

Generalnie sam bym spróbował psa... ale szkoda tylko, że te żółtki gotują/pieką bądź patroszą te psy na żywca....
Psy są bite za życia, by miały lepsze mięso.
My mamy święto kiełbasy lisieckiej, lub golonki (serio są takie święta), a żółtki Yulin.
My mamy święto kiełbasy lisieckiej, lub golonki (serio są takie święta), a żółtki Yulin.

Gatunek mięsa / rasa psa. Dwie kompletnie różne sprawy, więc błędu nie było.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie