eclipse2012 napisał/a:
0:32 nawet Lucyfer śmieje się z pedała
Dwóch facetów na budowie, a ty już o pedałach... Jakiś uraz czy po prostu szukasz swoich?

Budowa jak budowa żarty , wódka , przeciągająca się robota a ktoś p🤬li że ciężka praca

grudzin7, serio nie pomyślałeś, że koleś jest ciepły jak go zobaczyłeś? Na moje oko pedał jak nic.
@olivia widać takich lubisz, jak tak bardzo rzucają Ci się w oczy... i ta złość, że żaden z nich nigdy nie będzie Cię chciał.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

Mors_Nigra napisał/a:
@olivia widać takich lubisz, jak tak bardzo rzucają Ci się w oczy... i ta złość, że żaden z nich nigdy nie będzie Cię chciał.
Oj widzę, że zabolało. Nie martw się ciepły kolego. Pedał też człowiek, tylko gorszego sortu.

grudzin7 napisał/a:
Dwóch facetów na budowie, a ty już o pedałach... Jakiś uraz czy po prostu szukasz swoich?![]()
o k🤬a ty i 12 piw ja p🤬le to aż tylu tu pederastów?
tak mam uraz do takich jak wy, byłem raz we włoszech i raz w niemczech i k🤬a widziałem tam i tam facetów trzymających się za rękę mało tego co we włoszech się całowali
napisał bym co myślę o takich jak ty, tych co widziałem i i tych na filmiku ale się boje moderator ów oni też są tacy jak ty
same k🤬sy i Sado maso na tym hardzie k🤬sy to tam norma