Od razu po takim czymś brał bym ja do pokoju na górę na r🤬anie, dobra wariatka.
Tak tak, uprzedzając stulejarzy i spermiarzy co c🤬y na żywo na własne oczy nie widzieli : Wybredny nie r🤬a
Czyli k🤬a wy nie r🤬acie i nie zr🤬acie
Tak tak, uprzedzając stulejarzy i spermiarzy co c🤬y na żywo na własne oczy nie widzieli : Wybredny nie r🤬a

Lepsze białko z owada niż wyroby mięsne z marketu z antybiotykami i chemią
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Od razu po takim czymś brał bym ja do pokoju na górę na r🤬anie, dobra wariatka.
K🤬a i tacy ludzie mają prawo wyborcze...
Ale co to jest ta k🤬a spluwaczka? Na kilku imprezach byłem ale takiej tradycji nie znam... Jak pety się pali to potem wszyscy do jednej puszki plują?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
ra0mir napisał/a:
Ale co to jest ta k🤬a spluwaczka? Na kilku imprezach byłem ale takiej tradycji nie znam... Jak pety się pali to potem wszyscy do jednej puszki plują?
można tez do niej nasrać,jak Ci się uda
"niezła wariatka.." a źrenice rozj🤬e jak pięciozłotówki pod światłem z telefonów..

No właśnie co to jest ta spluwaczka? Może chodzi o kiepownicę, gdzie gasi się pety.
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
można tez do niej nasrać,jak Ci się uda
Ahahahaha nie wytrzymie, dosyć, w c🤬j zabawny jesteś.
Ostatnio bawiłem się tak jak czytałem "Nad Niemnem"...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Kiedy spijanie z paru k🤬sòw to za mało...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.