👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu po takim czymś brał bym ja do pokoju na górę na r🤬anie, dobra wariatka.
Tak tak, uprzedzając stulejarzy i spermiarzy co c🤬y na żywo na własne oczy nie widzieli : Wybredny nie r🤬a
Czyli k🤬a wy nie r🤬acie i nie zr🤬acie
Tak tak, uprzedzając stulejarzy i spermiarzy co c🤬y na żywo na własne oczy nie widzieli : Wybredny nie r🤬a

Lepsze białko z owada niż wyroby mięsne z marketu z antybiotykami i chemią
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Od razu po takim czymś brał bym ja do pokoju na górę na r🤬anie, dobra wariatka.
K🤬a i tacy ludzie mają prawo wyborcze...
Ale co to jest ta k🤬a spluwaczka? Na kilku imprezach byłem ale takiej tradycji nie znam... Jak pety się pali to potem wszyscy do jednej puszki plują?
ra0mir napisał/a:
Ale co to jest ta k🤬a spluwaczka? Na kilku imprezach byłem ale takiej tradycji nie znam... Jak pety się pali to potem wszyscy do jednej puszki plują?
można tez do niej nasrać,jak Ci się uda
"niezła wariatka.." a źrenice rozj🤬e jak pięciozłotówki pod światłem z telefonów..

No właśnie co to jest ta spluwaczka? Może chodzi o kiepownicę, gdzie gasi się pety.
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
można tez do niej nasrać,jak Ci się uda
Ahahahaha nie wytrzymie, dosyć, w c🤬j zabawny jesteś.
Ostatnio bawiłem się tak jak czytałem "Nad Niemnem"...
Kiedy spijanie z paru k🤬sòw to za mało...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie