Żart poziomu 3 klasy podstawówki. Ale dupa nie najgorsza.
Nie ma piwka bo stringi zostały na miejscu a nie powinny
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
nie do dupka ładna
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"

W szwecji podchodzi pod gw🤬t,
ameryka, molestowanie,
francuz nie tyka , bo biała
a ta jak Polka , z dystansem i uśmiechem na twarzy, zakochałem się
ameryka, molestowanie,
francuz nie tyka , bo biała
a ta jak Polka , z dystansem i uśmiechem na twarzy, zakochałem się

Mocno się zdziwiłem widząc taki filmik na głównej z tyloma piwami.
Potem zobaczyłem kto to dodał i wszystko się wyjaśniło.
"Cóż na władze nie poradzę"
Potem zobaczyłem kto to dodał i wszystko się wyjaśniło.
"Cóż na władze nie poradzę"

Nie rozumiem dlaczego ukraińcy mają w zwyczaju biegać po wspólnym mieszkaniu bez koszulek. Teraz widzę, że to nie tylko u mnie tak jest. Każdy, z którym miałem nieprzyjemność dzielić segment chodził do kuchni w gaciach. Nieważne, czy to była zima, czy lato, oszczędzał na praniu w taki spośób, że po prostu ciuchów na swój nędzny kark nie zakładał. I weź zrób sobie tutaj jajecznicę czy kanapki gdy pół ukraińskiej dupy Cię wita w kuchni na dzień dobry. Oblechy.
do szpiegów z hejtstopu: grafika nie została stworzona przeze mnie, tylko odnaleziona na innym portalu i umieszczona w celach demonstracyjnych (nie ma to nic wspólnego z moją wypowiedzią), nie namawiam do nienawiści, tylko opisuję swoje spostrzeżenia, więc kij wam w oko

do szpiegów z hejtstopu: grafika nie została stworzona przeze mnie, tylko odnaleziona na innym portalu i umieszczona w celach demonstracyjnych (nie ma to nic wspólnego z moją wypowiedzią), nie namawiam do nienawiści, tylko opisuję swoje spostrzeżenia, więc kij wam w oko