Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
htp 2022-06-04, 9:30 30
Chyba wrzuciła sód (albo potas) do roztworu fenoloftaleiny. Z tym, że za duży kawałek na raz
Też robiłem takie błędy, ale mając 12 lat
Zgłoś
CrookerS 2022-06-04, 9:36 10
Facetka nie podumala

Ogladajac sadzilem ze ja poparzy, bo czesto w reakcjach chemicznych wydzielane jest cieplo, ale wybuch mnie zaskoczyl
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-06-04, 10:02 2
Niech ktos wrzuci golego cyca czy kuciape by ratowac ten temat!
Zgłoś
konto usunięte 2022-06-04, 10:30 3
lokal.szczecin napisał/a:

Przecież masz tępą cipę.
Zgłoś
baronturbina 2022-06-04, 11:16 7
lokal.szczecin napisał/a:

Brzuszek masz w gratisie.

Zgłoś
ProVVe 2022-06-04, 11:19 1
Taki kawał sodu do zlewki (nazwa tego szkła) to koze uczeń zrobić, ale nie magister...
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-04, 13:53 1
Pamiętaj chemiku młody, wlewaj zawsze wodę do kwasu XD

Zgłoś
__Tux__ 2022-06-04, 20:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ogórek 2022-06-04, 21:24 1
Co z jej ręką urwało dwa trzy palce a moze amputacja !!! Dajcie dalszą cześć tej lekcji zapamietamy ja na zawsze.
Zgłoś
Jackofspam 2022-06-04, 23:20
htp napisał/a:

Chyba wrzuciła sód (albo potas) do roztworu fenoloftaleiny. Z tym, że za duży kawałek na raz
Też robiłem takie błędy, ale mając 12 lat

Zawsze mnie zastanawiało czemu "nauczyciele" chemii popełniają takie błędy u mnie w szkole koleś strzelił próbówką w oczy pierwszej ławce, nawet jak na oko nie umieją ocenić dawki to użyli by wagi i obliczyli czy można tyle zmieszać na raz 30 lat żyje i jeszcze nic mi w ręce nie wybuchło a nie takie rzeczy sie nie mieszało No ale takich to nauczycieli mamy...
Zgłoś
Cipczan 2022-06-05, 7:39
Jackofspam napisał/a:

Zawsze mnie zastanawiało czemu "nauczyciele" chemii popełniają takie błędy u mnie w szkole koleś strzelił próbówką w oczy pierwszej ławce, nawet jak na oko nie umieją ocenić dawki to użyli by wagi i obliczyli czy można tyle zmieszać na raz 30 lat żyje i jeszcze nic mi w ręce nie wybuchło a nie takie rzeczy sie nie mieszało No ale takich to nauczycieli mamy...

U ciebie to wszystko zawiodło w szkole. Nie tylko chemia.
Zgłoś
Noct 2022-06-05, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-06-06, 6:49
Fenoloftaleina w zasadzie jak każda dziewczyna czerwieni się.
Zgłoś
TwistedPsycho 2022-06-07, 0:59
Leana zrobiła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem