K🤬a, czemu akurat to imię..?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
K🤬a, czemu akurat to imię..?
Bo Agnieszka ssała orzeszka

( kto jak kto ale taki BongMan powinien wiedzieć takie rzeczy...)

Agnieszka to była BongMana, jego wielka, jedyna miłość, która 2 lata temu puściła się z kabanem z Erasmusa, przez co się rozstali i dopiero co zdążył o tym zapomnieć, a teraz przez ciebie meganerools246 te wspomnienia wróciły

@up allah piszemy z małej litery.
Moja pierwsza "na stałe" to też agnieszka (i też z małej), i też szmaciura. Coś k🤬y te agnieszki.
Moja pierwsza "na stałe" to też agnieszka (i też z małej), i też szmaciura. Coś k🤬y te agnieszki.
Ja osobiście nie znam takiej Agnieszki która by k🤬a nie była. po prostu to imię zobowiązuje

Do mnie do Szczecina przyjechała agnieszka(z małej), która mieszka w warszawie(też z małej) zakochana itp, dała dupy poszła na zakupy i pojechała, tępa dzida
MonroeHutchen napisał/a:
Agnieszka to była BongMana, jego wielka, jedyna miłość, która 2 lata temu puściła się z kabanem z Erasmusa, przez co się rozstali i dopiero co zdążył o tym zapomnieć, a teraz przez ciebie meganerools246 te wspomnienia wróciły
Nasza sadisticowa "Moda na sukces"

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Wszystkie Agnieszki powinny być zabite
Jak ja nienawidzę kobiet o tym imieniu. Tak się dziwnie złożyło...

MonroeHutchen napisał/a:
o Bongmanie to wszystko wie a jak by o historie Polski zapyt6ać to h🤬ja, to chyba musi być prawdziwa miłość