👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że nie przytoczył przysłowia "Co dwie głowy, to nie jedna", bo by mu nagle drugi łeb wyrósł...
Koleś. który. zbija fanty na robieniu chałtury innym ludziom. K🤬a ten świat budzi we mnie obrzydzenie.
steven_seagull napisał/a:
Dobrze, że nie przytoczył przysłowia "Co dwie głowy, to nie jedna", bo by mu nagle drugi łeb wyrósł...
Lub "gładkie jak dupa niemowlaka"...
JoSeed napisał/a:
lub : Ty stara k🤬o, zmarnowałaś mi 20 lat życia.
JoSeed napisał/a:
Haha, Jo, zakończmy to na tym, zanim zrobi się dziwnie 😅
[ Dodano 2025-07-16, 15:26 ]
Kierowniq napisał/a:
Koleś. który. zbija fanty na robieniu chałtury innym ludziom. K🤬a ten świat budzi we mnie obrzydzenie.
A co to za koleś? Bo nie kojarzę
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
steven_seagull napisał/a:
Haha, Jo, zakończmy to na tym, zanim zrobi się dziwnie 😅
A co to za koleś? Bo nie kojarzę
nagrywa na youtube bodajże remont swojej chaty. Wszystko samemu robi. Kanał ma nazwę Hubert TułPak czy jakos tak. Nie pamiętam dokładnie.
Johny035 napisał/a:
nagrywa na youtube bodajże remont swojej chaty. Wszystko samemu robi. Kanał ma nazwę Hubert TułPak czy jakos tak. Nie pamiętam dokładnie.
Hubert Cupak
Kierowniq napisał/a:
K🤬a jaki strop niski
kurdeee napisał/a:
K🤬a jaki strop niski
Masz wyższy w piwnicy?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie