Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Paniczyk 2019-02-05, 11:45
Zajebiście wyszło!
Zgłoś
Wiewór 2019-02-05, 12:38
Ubrana w bluzę strimerki atencyjnej k🤬y z internetów co się brandzluje na tle gry, że niby kamerę zapomniała wyłączyć. Myślałem, że pokaże publicznie c🤬kę, cycki. Finał mnie zaskoczył. Nie powiem.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
f................7 2019-02-05, 13:10
Abraxus napisał/a:

Ubrana w bluzę strimerki atencyjnej k🤬y z internetów co się brandzluje na tle gry, że niby kamerę zapomniała wyłączyć. Myślałem, że pokaże publicznie c🤬kę, cycki. Finał mnie zaskoczył. Nie powiem.

Jak ma taki pomysł na życie to jej sprawa, nikt nie każe ci tego oglądać przecież
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-02-05, 13:34 1
Abraxus napisał/a:

Sąd Przeboga uznał twoje żale, Maćko z Bogdańca już biegnie z worem pieniędzy na odszkodowanie.
Zgłoś
Diggerx 2019-02-05, 15:37 1
Ale śmieszne, proponuje już ogłosić to filmem roku 2019, jestem pewny że nić lepszego nie zobaczę
Zgłoś
MotoPirat 2019-02-05, 16:14
Jebła to jebła, po co drążyć.
Zgłoś
MgrMajster 2019-02-05, 18:08
Ponoć na studia idą zdolni ludzie...Ale zdarzy się, że pójdzie i tępa kobieta.
Zgłoś