Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gandalf 2022-07-04, 15:48 52
Który masz numerek?
78
Ja 74 tylko w kiblu byłem
Zgłoś
siwybis 2022-07-04, 15:52 2
W sumie to rozj🤬 się w najlepszym możliwym miejscu. Laweta niepotrzebna.
Zgłoś
SethGecko 2022-07-04, 16:13 2
Tym razem dziadek nie najlepiej zaplanował wymuszenie odszkodowania
Zgłoś
miedzianek 2022-07-04, 16:28 3
dzien dobry, mam uszkodzona, chlodnice, da sie zrobic tak na szybko poza kolejnoscia?
Zgłoś
FuckerMan 2022-07-04, 17:50 1
Dziadka nie musiał naprowadzać ;D idealnie wjechał
Zgłoś
Nemrod90 2022-07-04, 17:58 14
Personel warsztatu sam jest sobie winny, pozwalając klientom samodzielnie wjeżdżać na stanowisko. Część społeczeństwa jest na to po prostu zbyt głupia i stanowi zagrożenie dla wszystkich wokół. W moim zakładzie też kiedyś pozwalaliśmy, aż pewnego razu jeden idiota "zaparkował" w kanale, od tamtej pory sam wjeżdżam.
Zgłoś
Teuwil 2022-07-04, 19:18
Ja trochę nie na temat, ale właśnie wpadł mi pewien pomysł. W takich warsztatach, na ścianie na przeciwko kanału, jakby zawiesić duże lustro , nisko od samej podłogi, to było by dużo łatwiej wjeżdżać na odkryty kanał.
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-07-04, 19:19 8
Teuwil napisał/a:

Ja trochę nie na temat, ale właśnie wpadł mi pewien pomysł. W takich warsztatach, na ścianie na przeciwko kanału, jakby zawiesić duże lustro , nisko od samej podłogi, to było by dużo łatwiej wjeżdżać na odkryty kanał.

Serio? Ty masz prawko?

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
freddy.krueger 2022-07-04, 19:22
Ludzie jeszcze się dziwią dlaczego prawojazdy nie jest bezterminowe ...

podpis użytkownika

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Juzwa 2022-07-04, 20:45 4
Staremu dziadowi powinni jakieś 10 lat temu potargać prawo jazdy i dać mu zeżreć. Górna granica jeżdżenia autkiem powinna być określona według sprawności psychofizycznej. Badanie co rok po 60 roku życia. Nie zdałeś? sp🤬alaj zza kierownicy.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
miedzianek 2022-07-05, 23:00
Juzwa napisał/a:

Staremu dziadowi powinni jakieś 10 lat temu potargać prawo jazdy i dać mu zeżreć. Górna granica jeżdżenia autkiem powinna być określona według sprawności psychofizycznej. Badanie co rok po 60 roku życia. Nie zdałeś? sp🤬alaj zza kierownicy.

true. Ale elektorat by sie wkurzyl i by byla lipa w wyborach
Zgłoś
yellow87 2024-07-22, 10:37
Nemrod90 napisał/a:

Personel warsztatu sam jest sobie winny, pozwalając klientom samodzielnie wjeżdżać na stanowisko. Część społeczeństwa jest na to po prostu zbyt głupia i stanowi zagrożenie dla wszystkich wokół. W moim zakładzie też kiedyś pozwalaliśmy, aż pewnego razu jeden idiota "zaparkował" w kanale, od tamtej pory sam wjeżdżam.

xDDDDD Zgaduję że to baba była?
Zgłoś