I jak trzeba być zj🤬ym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech k🤬a ktoś mi tu zaczynie p🤬lic że to jest człowiek
To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?

Jak to k🤬a czym środek na pluskwy na robactwo
Aaa, ok, nie kojarzyłem tych napisów na puszce, ja nicht fersztejn po angielsku

Trutką na małpy
To mógł sobie od razu do tej gównianej mordy zapsiukać.
I jak trzeba być zj🤬ym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech k🤬a ktoś mi tu zaczynie p🤬lic że to jest człowiek
A kto powiedział że to człowiek? To jakieś dziadostwo które marnuje tlen na tej ziemi. C🤬j z nim, pies go j🤬.
To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?
Primo: Pewnie że kilka dziwnych akcji odstawiłem za małolata, wszelako Lukrecja Borgia akurat nie była moją inspiracją.
Secundo: Na małolata nijak mi on nie wygląda.
Tertio: Jako rozgrzeszenie założyłbym mu maskę przecigazową typu "słonik" i że trzy takie spraye podał sukcesywnie w drugi koniec wężyka od niej...
Oglądalność murowana!
Inna kwestią czy zdążył by skonsumować owoce swej nagłej popularności na Srik-Sroczku 💀
Wystarczy być czarny
Jaki tam człowiek. Typowy, pisowski zjeb. Zachowuje się jak pisowiec z typowa pisowską zarozumiałością i bezczelnością. Takie ścierwo powinno się odjebywać z kałacha a rząd warszawski powinien płacić za jednego 500 złotych.
Został aresztowany śmieć
Kazałbym mu to wp🤬lić...
Cały spray z opakowaniem i gazem, cały.
J🤬 supermarkety.
Odezwał się właściciel sklepiku na wypiździejewie