Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
leonidkacap 2024-12-22, 12:13 1
Jak by nie to że cz🤬ch musiał się tym pochwalić to ciekawe ile razy taką akcję odj🤬
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-22, 12:57 1
J🤬 supermarkety.
Zgłoś
guliusz 2024-12-22, 12:57
Janko napisał/a:

I jak trzeba być zj🤬ym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech k🤬a ktoś mi tu zaczynie p🤬lic że to jest człowiek

To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?
Zgłoś
JoSeed 2024-12-22, 12:59 4
Wraz z upływem czasu staję się coraz większą rasistką... Nie każdy murzyn to Morgan Freeman
Zgłoś
Janusz_k 2024-12-22, 13:05
Janko napisał/a:

Jak to k🤬a czym środek na pluskwy na robactwo

Aaa, ok, nie kojarzyłem tych napisów na puszce, ja nicht fersztejn po angielsku
Zgłoś
shin69 2024-12-22, 13:34
GaryP napisał/a:

Trutką na małpy

To mógł sobie od razu do tej gównianej mordy zapsiukać.
Zgłoś
dobro21 2024-12-22, 13:49
Janko napisał/a:

I jak trzeba być zj🤬ym umysłowo żeby takie kurestwo odjebac i niech k🤬a ktoś mi tu zaczynie p🤬lic że to jest człowiek

A kto powiedział że to człowiek? To jakieś dziadostwo które marnuje tlen na tej ziemi. C🤬j z nim, pies go j🤬.
Zgłoś
Jarazz 2024-12-22, 14:00 1
Czyli odstraszał swoich
Zgłoś
Bronchacz 2024-12-22, 14:03
guliusz napisał/a:

To jest człowiek jak każdy inny z nas , a Ty za małolata nie robiłeś sobie jaj ?

Primo: Pewnie że kilka dziwnych akcji odstawiłem za małolata, wszelako Lukrecja Borgia akurat nie była moją inspiracją.
Secundo: Na małolata nijak mi on nie wygląda.
Tertio: Jako rozgrzeszenie założyłbym mu maskę przecigazową typu "słonik" i że trzy takie spraye podał sukcesywnie w drugi koniec wężyka od niej...
Oglądalność murowana!
Inna kwestią czy zdążył by skonsumować owoce swej nagłej popularności na Srik-Sroczku 💀
Zgłoś
Niewychowany 2024-12-22, 14:13
Janko napisał/a:

Wystarczy być czarny
Zgłoś
kamilja 2024-12-22, 14:20
Janko napisał/a:

Jaki tam człowiek. Typowy, pisowski zjeb. Zachowuje się jak pisowiec z typowa pisowską zarozumiałością i bezczelnością. Takie ścierwo powinno się odjebywać z kałacha a rząd warszawski powinien płacić za jednego 500 złotych.
Zgłoś
Sztruks 2024-12-22, 14:47
Janko napisał/a:

Został aresztowany śmieć
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-22, 15:34
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Kazałbym mu to wp🤬lić...

Cały spray z opakowaniem i gazem, cały.
Zgłoś
fasi34 2024-12-22, 16:06
PsikutaBezS napisał/a:

J🤬 supermarkety.

Odezwał się właściciel sklepiku na wypiździejewie
Zgłoś