Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy wyłączyć tv i radio. Po koronawirusie ani śladu o ile nie masz idiotów w swoim otoczeniu.
cgm.pl/news/donatan-robi-ogromne-zakupy-na-wypadek-pandemii-koronawirusa/
To są, k🤬a, jaja jakieś...
Już nie wspomnę o tych j🤬ych wywiadach z "pacjentem zero"...
Młody koronawirusek co przyleciał z Anglii też chyba ma branie...
K🤬a... :
up
Donatan przecież ironizuje...
U nas to było wiele lat temu.
I bardzo dobrze. Niech te wszystkie c🤬je zobaczą z czym my się musieliśmy borykać przez dziesięciolecia.
Jak stoję w kolejce przy kasie zaraz wiem z kim mam do czynienia... Parę dni temu zacząłem się śmiać z gościa jakieś 40+ co do swojej lubej wyleciał "kupuj bo ludzie kupują bo ten wirus idzie..." (słowo w słowo cytat). Jak wyj🤬em śmiechem mogli tylko patrzeć. Jeszcze lepsi sa Ci co twierdza, że jakis gigantyczny market wyczyścili z towaru... Tamci maja magazyn wielkosci całego osiedla, ale janusze twierdza, że wszystko wykupione.... Na spokojnie robie sobie zakupy i patrze na tych z🤬bów. Jak mówie wielkopolska i mazowieckie chyba tak od tego tvn-u odp🤬la akcje... Nie wiem co trzeba mieć w głowie... Ciekawe jakie ustawy przechodza i dzialania rzadu podczas tej "epidemii"
PS. Czytałem super komentarze:
nr 1
Zanim wykupicie mi cały makaron... A dodam, że k🤬a bardzo lubie makaron...
nr 2
Pan1: Ludzie spodziewaja sie wirusa i wszystkie mydła i płyny dezynfekujące kupili
Pan2: Sraczki tez się spodziewają bo cały papier toaletowy wykupili
konto usunięte
2020-03-07, 18:31
Z tym papierem, to coś jednak jest na rzeczy.
Dziś stałem w kolejce w Biedrze i dziadyga przede mną 8 opakowań po 24 sztuki srajtaśmy kupił. Tak się zastanawiałem, po co mu tyle...
W niemczech jest ponoć podobnie. W tych większych sklepach papier toaletowy wykupują na potęgę, a ja nadal zachodzę w głowę po co? Nawet jeśli go w pewnym momencie zabraknie, to zawsze dupsko można umyć zwyczajnie wodą.
I nie, wody nie zabraknie przez zwykłą grypę.
w lidlu na rejonie wyj🤬o hajsometr poza skale