👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
której sekundy nie rozumiesz to ci wyjasnie, ale kazda bedzie wygladac identycznie.
Ile wy macie lat? Ja p🤬le To jest jakieś zwykle dziecko i każdy będąc w jego wieku odp🤬lal taki szajs No i co to k🤬a tu robi? Wykop, kwejk 2.0?
To pewnie taki lokalny Gollum. Tylko zamiast pierścienia ktoś mu zaiwanił medalik z komuni

aret napisał/a:
Ile wy macie lat? Ja p🤬le To jest jakieś zwykle dziecko i każdy będąc w jego wieku odp🤬lal taki szajs No i co to k🤬a tu robi? Wykop, kwejk 2.0?
Niech robi w domu co chce ale niech sp🤬olonych genow nie wynosi dalej bo nie kazdy korzystajacy z komunikacji miejskiej ma ochote ogladac polaczenie kingkonga z alienem.
W sensie wiesz, wspolczuje jesli tez zachowywales sie rownie co ten gowniarz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie