Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2025-03-29, 12:00 1
No i teraz który prawdziwy

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Spidzio 2025-03-29, 12:09 4
Niech zrobią wyścigi hulajnóg w „spieprzaniu przed pytaniami na czas” - przedszkolak Mentzen wygra
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-29, 12:37 6
Ale mi nowość, jak byłem dzieciakiem to każde czasopismo w domu wyglądało podobnie.
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-29, 13:00 2
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Ale mi nowość, jak byłem dzieciakiem to każde czasopismo w domu wyglądało podobnie.

Jeszcze szramy, 3 szóstki i swastyki

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
JoSeed 2025-03-29, 14:41 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Zostało Ci do teraz, jak widać
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-29, 14:44
JoSeed napisał/a:

Zostało Ci do teraz, jak widać

Moja praca miała by więcej polotu😀
Zgłoś
Uzi99 2025-03-29, 16:02
No i gitara ...murzynow do Afryki żydów z rządu się pozbyć ,zabrać świadczenia ukraińcom...😎🙋🏻
Zgłoś
JG800 2025-03-29, 16:15
Dać niuniowi flamastrek...
Zgłoś
SsijMiKij 2025-03-29, 18:07 1
Spidzio napisał/a:

Niech zrobią wyścigi hulajnóg w „spieprzaniu przed pytaniami na czas” - przedszkolak Mentzen wygra

A tam p🤬lisz. Pewnie wygra Trzaskowski bo będzie mieć Dodatkowy napęd - pedały. Pewnie Ty też jesteś cieplutki

[ Dodano: 2025-03-29, 18:08 ]
No tak cieplutki na pewno. Spodzio Pedzio
Zgłoś
Spidzio 2025-03-29, 20:35 1
SsijMiKij napisał/a:

A tam p🤬lisz. Pewnie wygra Trzaskowski bo będzie mieć Dodatkowy napęd - pedały. Pewnie Ty też jesteś cieplutki
No tak cieplutki na pewno. Spodzio Pedzio

No tak, kolejny konfederacki kryptogej musiał publicznie ujawnić swoje preferencje

99% homofobów marzy o byciu przelecianym przez faceta, i uwielbia oskarżać innych o homoseksualizm - miło że się geju ujawniłeś na Sadisticu.

Jesteś żałosny stulejarzu
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-29, 22:25
Żarty żartami, ale jakby któremuś sadolowi przyszedł do głowy podobny wygłup to przypominam:

67§1 kodeksu wykroczeń, kto uszkadza lub usuwa ogłoszenie wystawione publicznie przez instytucję państwową, samorządową albo organizację społeczną podlega karze aresztu albo grzywnie (sąd może nałożyć grzywnę wysokości do 5000 zł a mandat nałożony przez policjanta za to wykroczenie może wynieść 500 zł).

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
SsijMiKij 2025-03-30, 8:39
Spidzio napisał/a:

99% homofobów marzy o byciu przelecianym przez faceta, i uwielbia oskarżać innych o homoseksualizm - miło że się geju ujawniłeś na Sadisticu.
Jesteś żałosny stulejarzu