podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAle mi nowość, jak byłem dzieciakiem to każde czasopismo w domu wyglądało podobnie.
Jeszcze szramy, 3 szóstki i swastyki

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówAle mi nowość, jak byłem dzieciakiem to każde czasopismo w domu wyglądało podobnie.
Zostało Ci do teraz, jak widać

Zostało Ci do teraz, jak widać
Moja praca miała by więcej polotu😀
Niech zrobią wyścigi hulajnóg w „spieprzaniu przed pytaniami na czas” - przedszkolak Mentzen wygra
A tam p🤬lisz. Pewnie wygra Trzaskowski bo będzie mieć Dodatkowy napęd - pedały. Pewnie Ty też jesteś cieplutki
[ Dodano: 2025-03-29, 18:08 ]
No tak cieplutki na pewno. Spodzio Pedzio
A tam p🤬lisz. Pewnie wygra Trzaskowski bo będzie mieć Dodatkowy napęd - pedały. Pewnie Ty też jesteś cieplutki
No tak cieplutki na pewno. Spodzio Pedzio
No tak, kolejny konfederacki kryptogej musiał publicznie ujawnić swoje preferencje

99% homofobów marzy o byciu przelecianym przez faceta, i uwielbia oskarżać innych o homoseksualizm - miło że się geju ujawniłeś na Sadisticu.
Jesteś żałosny stulejarzu
67§1 kodeksu wykroczeń, kto uszkadza lub usuwa ogłoszenie wystawione publicznie przez instytucję państwową, samorządową albo organizację społeczną podlega karze aresztu albo grzywnie (sąd może nałożyć grzywnę wysokości do 5000 zł a mandat nałożony przez policjanta za to wykroczenie może wynieść 500 zł).
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
99% homofobów marzy o byciu przelecianym przez faceta, i uwielbia oskarżać innych o homoseksualizm - miło że się geju ujawniłeś na Sadisticu.
Jesteś żałosny stulejarzu