👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Socjalizm prowadzi do biedy. Im więcej biednych tym więcej podatków ściąga państwo. Im więcej podatkow ściąga tym więcej biednych.

Naród p[otrzebuje 1 silnego przywódcy a nie bandy posłów senatorów kretynów, nie znających sie na niczym ale decydujących o wszystkim
a my polaczki r🤬ani w dupę przez rząd siedzimy przed kompem i się z nich śmiejemy

@fryca88 gdzie ty w Polsce masz teraz dostępne mieszkania komunalne... W Grecji masz przynajmniej te 500 euro, a w Polsce na socjalkę dostajesz 500 zł. Jeśli nie widzisz różnicy to jest przykro. Państwo ich r🤬ało i wyr🤬ało nas. Kwestia czasu jak padniemy, poza tym Ryży i jego ekonomiści nas strasznie oszukują, ale to zauważą tylko oświeceni...

myląca nazwa tematu
powinien być "Strajk w Atenach" bo tylko tam ten shit się dzieję.
powinien być "Strajk w Atenach" bo tylko tam ten shit się dzieję.
fryca88 i łysa_pała, macie oboje panowie troche racji... ja jednak myśle że to kwestia sprzedania tego kraju, unii europejskiej i korupcji. Całe to paplanie o leniwych grekach wymyślił ktoś mądry bo teraz zniechęca inne narody do grecji. Niebawem usłyszymy że hiszpanie też są leniwi, a potem włosi, że jak to możliwe? siesta? dlaczego my nie mamy siesty?
we francji pracuje się 38h nie 40 jak u nas, coś mi się zdaje że UE zawali się do środka tak jak związek radziecki.
we francji pracuje się 38h nie 40 jak u nas, coś mi się zdaje że UE zawali się do środka tak jak związek radziecki.

no tak tylko że grecy walczą o swoje i nie dają sie okradać i dzieki takim strajkom wywalczą swoje i beda miec godne życie a w polscie sie nikomu niechce wyjsc na ulice :p i bedziem tyrac za 1200 do smierci i gowno miec z tego zycia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie