👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lee liczyłem że poducha wystrzeli kolesiowi i dostanie kolanem w czoło
Pralpunkt napisał/a:
Lee liczyłem że poducha wystrzeli kolesiowi i dostanie kolanem w czoło
Kolano to by mu z czoła wyciągali na chirurgii urazowej. Byłby materiał na harda

Nienawidzę, jak ludzie trzymają nogi na kokpicie. Co to ma być, ja się pytam?!
Swoją drogą co takiego niedźwiedź i człowiek zobaczyli w lesie że na to samo drzewo uciekli.
przemvelbenny napisał/a:
Nienawidzę, jak ludzie trzymają nogi na kokpicie. Co to ma być, ja się pytam?!
Co to ma być? Ekstra foty na hardzie po kolizji.
No kukły kukły, bo przecież typiara kilkaset metrów wcześniej zaczyna nagrywać las. Widać już nie raz tamtędy jechali.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie