📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:35
Prawdziwemu Niemcowi się należy szacunek ale ich tam jest mniejszość tak jak Francuzów w Paryżu chociażby
AnguDakk napisał/a:
Prawdziwemu Niemcowi się należy szacunek ale ich tam jest mniejszość tak jak Francuzów w Paryżu chociażby
Jesli nie jesteś botem a język Polski jest Twoim ojczystym to jesteś debilem.
sothis napisał/a:
Mądrego dobrze posłuchać...
sothis napisał/a:
Jestem debilem bo uważam że tak jak dla Polaka w Polsce, Niemca w Niemczech, Franzuza we Francji należy się szacunek? Mowie tu o prawdziwych a nie naturalizowanych. To ze sie swinia urodzi w stajni nie znaczy ze od razu jest koniem
Whitepowder napisał/a:
Mądrego dobrze posłuchać...
Gdyby jeszcze nie robił błędów w tej swojej polszczyźnie.
AnguDakk napisał/a:
Jestem debilem bo uważam że tak jak dla Polaka w Polsce, Niemca w Niemczech, Franzuza we Francji należy się szacunek? Mowie tu o prawdziwych a nie naturalizowanych. To ze sie swinia urodzi w stajni nie znaczy ze od razu jest koniem
Dlatego, ze Niemcy wymordowali dużo ludności cywilnej w Polsce. Tzn Polaków mordowali. I było to na tyle niedawno, ze nie wiem jakim sposobem Polak miałby czuć szacunek do rdzennego Niemca jeżdżącego Volkswagenem i używającego agd Siemensa np.
Możesz oczywiście stwierdzić, ze było-minęło. Fajnie, ale ja czasem spaceruje po Warszawie i nadal są miejsca, gdzie jak sie dobrze patrzy pod nogi na trawniku to leżą kawałki kości, zęby etc, raz na kilka miesięcy spacerkw z psem sie znajdzie takie menento.
Za co można takiego rdzennego Niemca szanować?
sothis napisał/a:
nikomu się szacunek nie należy, na szacunek trzeba sobie zasłużyć ;P
sothis napisał/a:
jak juz tak bardzo chcesz innych poprawiac to język polski a nie Polski. xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie