Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:35
Janko 2025-11-29, 22:48 12
Szwabskie ścierwo
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-11-29, 23:28 12
Zgłoś
AnguDakk Wczoraj 0:13 6
Prawdziwemu Niemcowi się należy szacunek ale ich tam jest mniejszość tak jak Francuzów w Paryżu chociażby
Zgłoś
sothis Wczoraj 2:58 49
AnguDakk napisał/a:

Prawdziwemu Niemcowi się należy szacunek ale ich tam jest mniejszość tak jak Francuzów w Paryżu chociażby

Jesli nie jesteś botem a język Polski jest Twoim ojczystym to jesteś debilem.
Zgłoś
michalk0072 Wczoraj 3:42 19
W ogóle niemieckim qrwom nie współczuję...
Zgłoś
Whitepowder Wczoraj 4:30 5
sothis napisał/a:

Mądrego dobrze posłuchać...
Zgłoś
AnguDakk Wczoraj 9:24 6
sothis napisał/a:

Jestem debilem bo uważam że tak jak dla Polaka w Polsce, Niemca w Niemczech, Franzuza we Francji należy się szacunek? Mowie tu o prawdziwych a nie naturalizowanych. To ze sie swinia urodzi w stajni nie znaczy ze od razu jest koniem
Zgłoś
htp Wczoraj 9:24
Whitepowder napisał/a:

Mądrego dobrze posłuchać...

Gdyby jeszcze nie robił błędów w tej swojej polszczyźnie.
Zgłoś
sothis Wczoraj 10:55 3
AnguDakk napisał/a:

Jestem debilem bo uważam że tak jak dla Polaka w Polsce, Niemca w Niemczech, Franzuza we Francji należy się szacunek? Mowie tu o prawdziwych a nie naturalizowanych. To ze sie swinia urodzi w stajni nie znaczy ze od razu jest koniem

Dlatego, ze Niemcy wymordowali dużo ludności cywilnej w Polsce. Tzn Polaków mordowali. I było to na tyle niedawno, ze nie wiem jakim sposobem Polak miałby czuć szacunek do rdzennego Niemca jeżdżącego Volkswagenem i używającego agd Siemensa np.
Możesz oczywiście stwierdzić, ze było-minęło. Fajnie, ale ja czasem spaceruje po Warszawie i nadal są miejsca, gdzie jak sie dobrze patrzy pod nogi na trawniku to leżą kawałki kości, zęby etc, raz na kilka miesięcy spacerkw z psem sie znajdzie takie menento.
Za co można takiego rdzennego Niemca szanować?
Zgłoś
Wiewór Wczoraj 11:24 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sothis Wczoraj 12:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MarekKanarek Wczoraj 13:06 3
sothis napisał/a:

nikomu się szacunek nie należy, na szacunek trzeba sobie zasłużyć ;P
Zgłoś
staachujones Wczoraj 13:43 2
sothis napisał/a:

jak juz tak bardzo chcesz innych poprawiac to język polski a nie Polski. xd
Zgłoś
Tatra93 Wczoraj 14:24 1
Antifani policji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem