👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powinna być dziura w tej szybie na podłodze, kucasz i ciach, kupa do rzeki.
'Cudze chwalicie, swego nie znacie'
hoszo napisał/a:
Powinna być dziura w tej szybie na podłodze, kucasz i ciach, kupa do rzeki.
Jak chcesz srac do rzeki to wypad do Indii.
Podobno rodzina ze śląska spędziła tam całe wakacje. Najpiękniejsze 2 dni w ich zasranym smutnym życiu.
brylant1412 napisał/a:
niby fajnie ale nie ma intymnosci
po co ci intymność jak tam tylko 5 milionów ludzi mieszka , w tym 2 miliony w 6 największych miastach . I nie ma praktycznie migrantów .
Eknen napisał/a:
po co ci intymność jak tam tylko 5 milionów ludzi mieszka , w tym 2 miliony w 6 największych miastach . I nie ma praktycznie migrantów .
a Breivik sie w celi przewraca
Oto lokalizacja tego kibelka na wyjątkowo sprytnej mapie tworzonej przez zwykłych ludzi a nie przez korporację na literę "G"
openpoimap.org/?map=various&zoom=19&lat=60.58828&lon=6.634...
W srajfonach może być ciężko klikać niebieskie znaczniki na mapie pod którymi są zdjęcia.
openpoimap.org/?map=various&zoom=19&lat=60.58828&lon=6.634...
W srajfonach może być ciężko klikać niebieskie znaczniki na mapie pod którymi są zdjęcia.
Beny napisał/a:
Ciekawe gdzie lądują gówna i ścochy w takim kiblu.
~Beny napisał/a:
Bez kitu. Przyjadę do Polski na wakacje, wlezę na tą górę z WD40 i psikne w te skrzypiące zawiasy.,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie