👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Można zaznaczyć różowym kolorem nicki ruskich agentów? Byłoby czytelniej na tym forum.
Zgłoś do ABW, niech ocenią kto jest ruskim agentem.
ps. argument wobec osoby a nie tezy to gówno a nie argument.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Ludzie_to_DEBILE napisał/a:
U nas to trzeba by było sejm chyba zbombardować żeby pozbyć się agentur: Ż__owskiej, Ukraińskiej, Niemieckiej, Amerykańskiej, UE, WEF, ONZ, WHO...
a czemu to z wielkiej litery piszesz coś co winno być z małej?
podpis użytkownika
Czyż to nie Polacy - Kaczyński wspierał Gruzję w rozwoju i budowaniu demokracji?
Czyżby coś poszło nie tak ??
Podpowiedzcie mi !
Czyżby coś poszło nie tak ??
Podpowiedzcie mi !
podpis użytkownika
podpis użytkownika
mit2 napisał/a:
/// jakieś paranoidalne wysrywy + nienawiść emocjonalnego NPC///
Czy Ruskie są z Tobą teraz w pokoju?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie