Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy Ruskie są z Tobą teraz w pokoju?
Nie, ale sporo ich siedzi na Sadolu

Zachodzę w głowę, dlaczego tak strasznie ciebie i tow. siruza piecze dupa, że nie pałam miłością do kacapów.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Nie, ale sporo ich siedzi na Sadolu
Zachodzę w głowę, dlaczego tak strasznie ciebie i tow. siruza piecze dupa, że nie pałam miłością do kacapów.
Tu nie chodzi o to że nie pałasz miłoscią, nie musisz nikt Ci nie karze, ja też nie kocham Rosjan. Chodzi raczej o to że ludzie mają tendencję do zerojedynkowego myślenia, nazywa się to "dychotomia myślenia" co jest wykorzystywane przez socjotechników aby wywoływać skrajne emocje.
pl.wikipedia.org/wiki/Dychotomia_my%C5%9Blenia
Dychotomia myślenia – błąd procesów myślowych wyróżniony przez Aarona Becka charakteryzujący się postrzeganiem różnych zjawisk tylko w skrajnych aspektach. Dychotomia myślenia może prowadzić do występowania problemów psychologicznych.
Przykłady dychotomii w myśleniu: dobrze – źle; prawdziwy – fałszywy; winny – niewinny; my – oni; przyjaciel – wróg; zasady – brak zasad; tyrania – wolność; demokracja – dyktatura; sprawiedliwość – niesprawiedliwość; naturalny – nienaturalny; cywilizowany – barbarzyński; kapitalistyczny – marksistowski.
Według Edwarda de Bono dychotomia jest jedną ze skaz tradycyjnego myślenia człowieka, ponieważ uniemożliwia dostrzeżenia całego spektrum danych zjawisk lub tego, co jest pomiędzy nimi. Takie myślenie pełne jest pojęć-pułapek, jak wolność, sprawiedliwość, demokracja, imperializm. Myślenie w pobliżu tych pułapek jest praktycznie niemożliwe, ponieważ natychmiast zostaje się wessanym przez utrwalone wzorce, których nie można zakwestionować. Przykład: jeżeli kwestionuje się demokrację, jest się faszystą, jeśli mówi się o socjalizmie, to jest się marksistą itd. Polaryzacja jest tak zdecydowana, że nie dopuszcza żadnego „pomiędzy”.
Zamiast spokojnie, logicznie podchodzić do hm.. zagadnien, problemów, dyskusji - to ludzie dają się wkręcić w nienawiść (w przypadku ruskich - "Przeszłościowa Manipulacja Emocjonalna" (screen poniżej) i w taki sposób dają zielone światło rządowi który by chciał wysłać naszych rodaków na Ukrainę bo nie będzie społecznego sprzeciwu, ja bym nie chciał żeby Polacy ginęli za kraj który nam póki co w ŻĄDEN SPOSÓB NIE PODZIĘKOWAŁ, a po drugie nie chcę abyśmy byli pionkami USA i innych.
Sun-Tzu bodajże pisał że nawet wroga trzeba SZANOWAĆ.

Tak. Wpierw patrz w lustro, potem na twój pierwszy wysryw i 40 piw pod nim. Nawet najgorszy konfiarz nie dałby za to piwa, tu trzeba być kacapską onucą.Czy Ruskie są z Tobą teraz w pokoju?
A zauważyłeś że w roku 1917 byli to wszyscy, co do jednego, obywatele państwa o kradzionej nazwie "Rosja"?o narodowościach mówisz? O Związku Radzieckim który był INTERNECJONALISTYCZNYM tworem?
--------
Panowie (mówię do ludzi): tracimy czas; ten temat został wskazany w biurze IRA jako "all hands on deck", i dyskusji się na nim prowadzić nie da.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
podpis użytkownika
...

"Siłą napędową demokracji nie jest miłość do innych ludzi, ale nienawiść do wszystkiego spoza plemienia, spoza frakcji, partii czy narodu. „Wola powszechna” głosi wojnę totalną, a nienawiść jest największą siłą rekrutów."
- John Frederick Fuller
pozdro, i tak nie zrozumiesz.
U nas to trzeba by było sejm chyba zbombardować żeby pozbyć się agentur: Ż__owskiej, Ukraińskiej, Niemieckiej, Amerykańskiej, UE, WEF, ONZ, WHO...
u was czyli gdzie w Moskwie ?
u was czyli gdzie w Moskwie ?
A Polska to suwerenny kraj?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie