Nic🤬ja nie rozumiem. Jakiś filmik mnie ominął? Jakieś wydarzenie kulturalno-obyczajowe?
@up
K🤬a jak można takich rzeczy nie wiedzieć :/ przecież tego mnie w podstawówce uczyli.
Gwiazdor — postać rozdająca prezenty w Wigilię Bożego Narodzenia występująca na terenach Wielkopolski, Lubuskiego i Kujaw oraz na Warmii (a konkretnie tych ich części, które były pod zaborem pruskim).
K🤬a jak można takich rzeczy nie wiedzieć :/ przecież tego mnie w podstawówce uczyli.
Gwiazdor — postać rozdająca prezenty w Wigilię Bożego Narodzenia występująca na terenach Wielkopolski, Lubuskiego i Kujaw oraz na Warmii (a konkretnie tych ich części, które były pod zaborem pruskim).

@upup: Bo pyry na świętego mikołaj mówią "gwiazdor". Buhahaha.
O Jezu, jakież to śmieszne to potworkowo. Normalnie dawaj więcej, bo 2 dziennie na sadolu to mało!
O Jezu, jakież to śmieszne to potworkowo. Normalnie dawaj więcej, bo 2 dziennie na sadolu to mało!
Jakby było odwrotnie to bym to skumał z reklamą snickersa...
podpis użytkownika
Ni hoooya!
Czy To jeszcze Sadol czy strona z sucharami ?
Nakreć jak w dupsko sobie tego snikersa wsadzasz i tu wstaw, to dostaniesz piwo.
Nakreć jak w dupsko sobie tego snikersa wsadzasz i tu wstaw, to dostaniesz piwo.

Gwiazdor? Gwiazdor to se może być Michael Jackson albo Agent Tomek ;d

sidsky,
p🤬lisz
ja gwiazdora na gwiazdkę wiele razy widziałem ale mikołaja nigdy
więc gwiazdory istnieją w przeciwieństwie do mikołaja
p🤬lisz

ja gwiazdora na gwiazdkę wiele razy widziałem ale mikołaja nigdy
więc gwiazdory istnieją w przeciwieństwie do mikołaja

hycel napisał/a:
Ale czemu, k🤬a, snikersa?
Oglądasz zdecydowanie za mało reklam!