👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I jeszcze dwa skrzyżowane banany w koronach. Przecież w Polsce jest mniejszość z Afryka.
Jako że jesteśmy w Unii Europejskiej powinna być jeszcze swastyka i czarny orzeł.

asmodat, nie obrazaj moich uczuc religijnych
wnioskuje i warna
o*
wnioskuje i warna
o*

asmodat i co ci da zdjęcie krzyża ?? to jest reforma która uzdrowi finanse ?? śmieszny jesteś. I pisząc o krzyżu "gówno" sam jesteś gównem i zerem.
Asmodat, jeśli krajem zaczną rządzić ludzie o inteligencji i hipokryzji zbliżonej do twojej to już lepiej niech PiS będzie u władzy.

Wszyscy którzy głosowali na Palikota proszę wpisać swoje adresy.
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada...
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie