Trzeba uważać na produkty Samsunga
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze ze było ujęcie z innej kamery, bo miałem ładną burze mózgu na początku.
Telefon chciał się podzielić ciepłem swojej miłości. i przytulic do człowieka...
Jak ktos ma podróbę lub modyfikowane gówno lub nie odpowiednia ładowarkę, to się nie dziwie, że eksploduje... Mam Samsunga od S3 do S10 i jakoś nic mi nie wybuchło!
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Jak ktos ma podróbę lub modyfikowane gówno lub nie odpowiednia ładowarkę, to się nie dziwie, że eksploduje... Mam Samsunga od S3 do S10 i jakoś nic mi nie wybuchło!
Nie bój, nie bój wybuchnie.
Kuźwa ale to była tylko sama bateria...dziękuję zostanę przy mojej starej Noki.
Maseczka uratowała mu życie
Z tej drugiej kamery widać jak tel najpierw wycelował a później wypalił
Podobno samsung nakierował urządzenia na chipy w ludziach już zaszczepionych. Tak będzie wyglądała depopulacja. Pozdro dla foliarzy
w 32 sekundzie widać jak telefon się na niego ustawia
Ale ładnie w kolegę wycelował
To nie telefon wybuchł. Przyjrzyjcie się na blat.
Zapaliła się bateria, którą prawdopodobnie dopiero co wyjął z telefonu, który kawałek dalej leży.
Podczas wyciągania baterii za mocno ją przegiął, albo przedziurawił.