👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamieszki wybuchły po potroceniu dziecka przez radiowoz policji, niestety dziecko zmarło...
Nie cieszcie się za mocno , jeszcze trochę i u nas będzie tego śmiecia . ursula z donkiem jóż się o to postarają
BARY666 napisał/a:
Zamieszki wybuchły po potroceniu dziecka przez radiowoz policji, niestety dziecko zmarło...
Nie wiem, skad masz takie info, ale prawda jest taka, ze te zamieszki wybychly po tym, jak Social Services zabralo dzieci jakims cyganom.
Książka z 2018…
[ Dodano: 2024-07-19, 00:43 ]
Wszystko zaplanowane

[ Dodano: 2024-07-19, 00:43 ]

Wszystko zaplanowane
Chcieli podboju afryki to teraz mają swoich ludzi z własnych kolonii
niech się pochwalą państwa europejskie które chciały podbić Afrykę ile złota zagrabili. Przykładowo Francja która jest top 4 państwem na świecie w ilości złota ale nie posiada żadnej kopalni haha polska z tymi ludzmi nie ma nic wspólnego jak i większość mniejszych krajów w Europie

Sztruks napisał/a:
Książka z 2018…
Wszystko zaplanowane
Won trollu.
demagog.org.pl/fake_news/dokumenty-swiadczace-o-planach-zawladniecia-n...
lokal.szczecin napisał/a:
Elżbieta właśnie jebła backflipa jak widzi to królestwo!
Po prostu karma ich wreszcie dosięgła,i będzie jeszcze gorzej dla nich.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie