UkrytaPodNickiem napisał/a:
to jest bizon
Brawo....
"Żubr a Bizon.
Są to dwa różne gatunki należące do tego samego rodzaju Bison. Chociaż mają wspólnego przodka, żubr zamieszkuje lasy Europy a bizon prerie Ameryki Północnej. Także w budowie anatomicznej występują istotne różnice. Bizon ze względu na obfite owłosienie przodu ciała sprawia wrażenie większego od żubra, ale tył ciała ma niższy i mniejszy. Rogi bizona są krótsze, u nasady cieńsze i silniej zakrzywione, a nos bardziej wypukły.
Żubr (Bison bonasus) i Bizon (Bison bison) należą do Rodziny Bison.
Bizony dzieli się na dwa podgatunki:
Bizon preriowy (Bison bison bison)
Bizon leśny (Bison bison athabascacae)"
Natomiast on miał na myśli piwo, po spotkaniu z bizonem pasuje wpaść na Żubra...
"Natomiast on miał na myśli piwo, po spotkaniu z bizonem pasuje wpaść na Żubra..."
Żubra nie da się pić, to jest chyba "piwo" dla bezdomnych
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
niemamskarpet. napisał/a:
W pełni się zgadzam... sam tych koncernowych sików nie pijam... ale uwierz mi, są ludzie, którzy uważają Żubra za super piwo. I nie mam na myśli patologii, po prostu nauczyli się tego piwa. A jak spróbują jakiegoś dobrego Porteru lub IPA to się krzywią. Taki świat. Amerykanie kochają BUD LIGHT... Polacy Żubra i Tyskie.
Żubr to jeden z najgorszych dostępnych na rynku ścieków do picia...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Bizony uciekają... może przed kalderą.

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
bodzio667 napisał/a:
Bizony uciekają... może przed kalderą.
Super wulkany nie wybuchają nagle. Nawet jak "zacznie" się p🤬lić to może to trwać kilka tysięcy lat.
szybka pękła, dobrze, ze poduszki nie wywaliły.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
UkrytaPodNickiem napisał/a:
to jest bizon
Mylisz się, to jest bizon :

podpis użytkownika
Ne desit virtus!