📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02

Czy tam są czerwone flagi komunistów? Jeżeli tak, to trzeba w ten tłum walić ostrą amunicją.
Enerytury są dla socjalistów . Prawdziwy kapitalista nimi gardzi !

Matko Bosko, co ja pacze? Skonczcie Paryzanie z tymi pozarami na ulicach, bo jak pomysle o ograniczeniach, ktore wprowadzi nam UE, zeby zrownowazyc ta emisje CO2 to mi sie slabo robi.
@rocknrolla85
Dzbanie historyczny, kiedy Francja nas sprzedała? Nie mieli wobec Polski żadnych zobowiązań sojuszniczych do 2 wojny światowej i wypowiedzieli wojnę Niemcom po ataku na Polskę. Zaatakowali wschodnią część Niemiec kiedy była prowadzona kampania wrześniowa. A sprzedać nas nie mieli jak bo przy Jałcie nie mieli nic do gadania.
Dzbanie historyczny, kiedy Francja nas sprzedała? Nie mieli wobec Polski żadnych zobowiązań sojuszniczych do 2 wojny światowej i wypowiedzieli wojnę Niemcom po ataku na Polskę. Zaatakowali wschodnią część Niemiec kiedy była prowadzona kampania wrześniowa. A sprzedać nas nie mieli jak bo przy Jałcie nie mieli nic do gadania.

Gdybyście szanowali humanistów, mielibyście dziś prawo pytać, czemu nie ma komu porwać tłumów.
A że nie szanowaliście, to siedźcie grzecznie w pracy i zachodźcie w głowę, dlaczego wyszło inaczej niż powinno
A że nie szanowaliście, to siedźcie grzecznie w pracy i zachodźcie w głowę, dlaczego wyszło inaczej niż powinno

zbigniewz napisał/a:
Baseny jaxx nawet dorobił się fajnego remixa dnb
Basement Jaxx - Where's Your Head At (1991 Remix)
Tu nie chodzi o wiek emerytalny tylko o sposób jej wprowadzenia
Makaron wprowadził stan wojenny żeby ominąć głosowanie no i opozycję i przepchać przedłużenie wieku emerytalnego na sam stan wojenny też niesie za sobą wiele niedogodności dla Francuzów
Makaron wprowadził stan wojenny żeby ominąć głosowanie no i opozycję i przepchać przedłużenie wieku emerytalnego na sam stan wojenny też niesie za sobą wiele niedogodności dla Francuzów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie