👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kingman napisał/a:
W Polsce nikt by takiej rozróby nie zrobił co we Francji
U nas DZIELNY Naród walczy z (nie)Rządem memami w internecie.
Zauważyliście że tam strajkują biali ..... Nie znalazłem tam żadnego beżowego czy czarnego bo ich sprawa nie dotyczy
silwerbalk napisał/a:
Zauważyliście że tam strajkują biali ..... Nie znalazłem tam żadnego beżowego czy czarnego bo ich sprawa nie dotyczy
Tia, bo socjal zostaję albo bez zmian albo dostaną wyrównanie w zwiazku6z inflacją... A Ty rób na te darmozjady i ciesz sie k🤬a z miski ryżu
A gdzie ten cały Timmermans żeby sprawdzić jak dobrze się tam dzieje czy cała ciocia unia nie widza problemu ?
Francja to największe gówno europy. To z Francji pochodzą najbardziej poj🤬e pomysły na życie i to od wielu lat/wieków.
Zamiast iść ma parlament to robią sobie syf i podpalają cudze samochody xD
Jeszcze powinni nowy projekt gilotyny 2.0 opracować, i rządzących taśmowo do cięcia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie