👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozbił się to babka zaczęła płakać
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Akacja proszę Ciebie to od 54 sekundy... Kolejny j🤬y zwyrodnialec...
ozarimielin,
zajęło mi 20 sekund sprawdzic jaka wersja jest poprawna i mam dla Ciebie taką wiadomość:
Konstrukcja skakać na spadochronie może wydawać się nielogiczna, gdyż spadochroniarz wisi pod spadochronem, a nie siedzi na nim. Jednak jest ona niewiele rzadsza od konstrukcji skakać ze spadochronem. O skakaniu na spadochronie czytamy m.in. w Dywizjonie 303 Arkadego Fiedlera. Być może konstrukcję ta wspiera analogia do zwrotów jeździć na rowerze, latać na paralotni i in., a z drugiej strony – wisieć na linie.
Słowniki poprawnej polszczyzny PWN aprobują zarówno skoki na spadochronie, jak i ze spadochronem.
więc, odp🤬l się
źródło: sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/na-spadochronie-czy-ze-spadochronem;9538.html
zajęło mi 20 sekund sprawdzic jaka wersja jest poprawna i mam dla Ciebie taką wiadomość:
Konstrukcja skakać na spadochronie może wydawać się nielogiczna, gdyż spadochroniarz wisi pod spadochronem, a nie siedzi na nim. Jednak jest ona niewiele rzadsza od konstrukcji skakać ze spadochronem. O skakaniu na spadochronie czytamy m.in. w Dywizjonie 303 Arkadego Fiedlera. Być może konstrukcję ta wspiera analogia do zwrotów jeździć na rowerze, latać na paralotni i in., a z drugiej strony – wisieć na linie.
Słowniki poprawnej polszczyzny PWN aprobują zarówno skoki na spadochronie, jak i ze spadochronem.
więc, odp🤬l się

źródło: sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/na-spadochronie-czy-ze-spadochronem;9538.html
Ostatnio przeprowadziłem się na 10 piętro i gadam sobie z ojcem czego on nie robił jak mieszkał przy 10 piętrowych falowcach na gdańskim przymorzu.
Dowiedziałem się, że spokojnie można skakać z 8 piętra z podwieszoną czaszą spadochronu na 10 piętrze aby szybciej się rozłożyła.
Dowiedziałem się, że spokojnie można skakać z 8 piętra z podwieszoną czaszą spadochronu na 10 piętrze aby szybciej się rozłożyła.

Hahah jego kobitka oddała perfekcyjnie reakcję większości sadoli na finał filmiku

I pytam sie po co taki człowiek żyje?? Nawet nie umie trzymać telefonu debil - tv w szałasie też ma pionowo.

Zawsze chcialem takie cs zrobic jak bylem w odwiedzinach u ciotki na 12 pietrze...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie