Konto usunięte
2012-04-10, 7:41
Zawsze tak k🤬a jest, najpierw dzwonisz żeby usłyszała i zaczęła szukać telefonu a później żeby odebrała .
wszystko przez to, że ciemnym materiałem dna torebek są wyściełane i przez to nie widać co gdzie jest..
ale ta pani jakaś dziwna, ma jasną podszewkę. powinna znaleźć od razu
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
może to i prawda, może to i fakt, że kobity w torebce mają połowę domostwa, ale to że takie ładne kobiety są w niemczech to raczej jakiś wielki kit...
W Niemczech to może one są i po hitlerowsku szprechają, ale czy są Niemkami? Nie sądzę.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
Do kobiety dzwoni się dwa razy:
1. Żeby znalazła telefon w torebce.
2. Po znalezieniu odebrała go.
Jakoś miałem wrażenie że to jednak nie jest telefon...
Konto usunięte
2012-04-10, 18:09
fake!! filmik trwa tylko 1:05 !!
w CV piszą takie "jestem odpowiedzialna i dobrze zorganizowana, lubię porządek i dbam aby wszystko było na swoim miejscu". Na rozmowach giną gdy na pytanie "ma pani długopis?" odpowiadają twierdząco. Zawsze kończy się to tym, że muszą wyp🤬olić całą zawartość torebki, aby ten długopis znaleźć. Dobrze zorganizowana.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Konto usunięte
2012-04-10, 18:59
Konto usunięte
2012-04-10, 19:00
Czekałem, czekałem, ale wibratora nie wyjęła.
Ja bym wolał nietypową kobietę, taką co się nie krępuje puścić bąka i obróci to w żart, nie boi się postawić klocka w kiblu w obecności faceta ( co do srania na klatę musiałbym się jeszcze zastanowić, ale jazda w grotę Nestle czemu nie ). Lubiłaby sikać pod prysznicem, bekać, biegać nago po domu, nosiła futro, pod pachami też. Jednak, żeby nie było NIE powinna mieć brody wąsów i wacka między nogami. Nie zastanawiałem się jeszcze nad grzebaniem w dupie z powierzchowną penetracją i wąchaniem palców, ale pewnie do przejścia.
Konto usunięte
2012-04-10, 21:18
Ależ to przypadek że torebkę ma takiego samego koloru co ta sofa czy co to jest ;o
Kapral Poproszek napisał/a:
NIE powinna mieć brody wąsów i wacka między nogami
Kapral Poproszek napisał/a:
ale jazda w grotę Nestle czemu nie
to co ma ci wkładać w dupsko? żelazko?
Bo kobiecie torebka nie służy do tego żeby coś tam znaleźć tylko żeby wszystko tam było.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...