👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niejest typowy uzytkonik e36, to poprostu typowy idiota, ktorych pelno tutaj i w roznych innych autach...
masakra co za z🤬by... i takim truchłem jeżdżą jeszcze po mieście stwarzając zagrożenie dla wszystkich innych...

falisty napisał/a:
Ból dupy macie, miałem już 4 bmw w życiu i nie chce mieć innej marki. Posiadacz Tico albo jakiegoś innego śmiesznego samochodu nazwie mnie dresem albo wieśniakiem, ale w ch*ju to mam i może mi ojeb*ć petardę.
Mam Lexusa, to też jest takie śmieszne auto?

" Zresztą w Warsaw shore Ekipa z Warszawy pokazała klasę i styl bycia buraka z Warszawy." brawo geniuszu za 2.5zł!
tam nie ma nikogo z Warszawy, zapyziały czereśniaku ze śląska

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie